Megérkeztek az új Star Guardian jelöltek!

Megérkeztek az új Star Guardian jelöltek!

Az eddigi csapat újabb tagokkal fog bővülni, így Runterra és a csillagok sorsa szinte biztosított ilyen védelmezők mellett.

Egyelőre még nem sokat láttunk belőlük, hiszen csak egy képet kaptunk, de az elég epikus lett. Nem egy álló statikus képen csodálhatjuk meg őket, hanem egy teljesen 360 fokos körbepörgethető képen. A régi tagok mellett összesen öt új szereplő is feltűnt.

Hogy mit is tud Ornn? Most átvesszük

Heldeus | 17/08/08 08:04 A Szurdok új réme több tekintetben is nagyon különleges. Ő a legelső hős, akinek nem kell hazamennie azért, hogy vásárolni tudjon, emellett kovácsmesterségének köszönhetően a társai számára is képes egy-egy különleges fejlesztés létrehozására bizonyos tárgyak esetében. Először csak egy kürtöt, másodszorra egy zenét kaptunk, most végre láthatjuk is a legújabb freljordi karaktert!

Ezreal nagyon menő kék effektet kapott, Soraka is új köntösbe öltözött, Ahri így talán még csábítóbb lesz sokak számára, Miss Fortune ultija csak úgy széthasítja az eget, ahogy Syndra végső képessége is. Természetesen az eddigi tagok is helyet kaptak, így Lux, Poppy és persze Jinx is itt van. Nem árt figyelmesen körbenézni, mert nagyon sok mindent láthatunk. A félelmetes Herald csak egy a sok közül, a Riot-ot ismerve sok easter egg-et rejtettek el rajta.

Melyik lesz instabuy nektek? 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!