Ezen a héten se maradunk fontos mérkőzések nélkül - ajánló

Ezen a héten se maradunk fontos mérkőzések nélkül - ajánló

A legtöbb régióban a nyári alapszakasz a végéhez közelít, vagy már véget is ért, ám az igazi harcok csak most következnek.

Az EU LCS színpadán ezen a héten az alapszakasz utolsó összecsapásai fognak következni, míg az LCK-ban már a rájátszás veszi kezdetét. Sok finom mérkőzés vár ránk, a legjobbakat viszont most kiemeljük nektek.

Rezeg a léc az SKT vb szereplése alatt

Aioween | 17/08/07 17:42Tavaly viszonylag könnyű dolga volt az SKT-nek, igaz csak második helyen végeztek a nyári alapszakaszban, tavasszal pedig harmadik helyen. Végül a VB-n egészen a döntőig mentek, amit meg is nyertek. Idén már messze nem ennyire rózsás a helyzet, sőt könnyen lehet, hogy akár SKT nélkül is maradunk az idei VB-n, ha bejön a rosszakarók számítása.

Augusztus 11. péntek, 10:00  SKT vs. Afreeca Freecs

Az SKT a 4 vereséges sorozata miatt szépen lecsúszott a tabella közepére. Még be tudtak kerülni a rájátszásba, ám az utolsó helyről kell magukat felverekedniük, ahhoz pedig, hogy az övék legyen a nyári szakasz kupája zsinorban 4 szériát kell megnyerniük. Ez csöppet sem lesz egyszerű feladat. Az első ellenfelük az Afreeca Freecs gárdája lesz, akiktől az egyik vereségüket elszenvedték. Papírforma szerint az SKT-nek tarolnia kéne, de a legutóbbi esetben sem ez történt. A közvetítést az LCK Twitch csatornáján tudjátok majd követni.

Augusztus 12. szombat, 20:00 Fnatic vs. G2 Esports

Különösebb tétje ennek a mérkőzésnek akkor lenne, hogyha a Fnatic kikapna az 1-11-ben álló Ninjas in Pyjamas csapatától, a G2 pedig nyerne a Roccat ellen. Ebben az esetben, ha a G2 elverné a Fnaticot fej-fej mellé kerülnének az A csoportban, de lássuk be nem sok esély van arra, hogy a NiP kifogjon azon a csapaton, aki végigverte Európát, és mindössze 1 vereséggel rendelkezik. Ettől függetlenül egy nagyon szoros összecsapásra számíthatunk a két gárda között, mindenképp érdemes lesz követni. Az adást megtekinthetitek angolul, illetve magyarul is.

Augusztus 13. vasárnap, 20: 00 H2K vs. Unicorns of Love

A hét sztármérkőzése, legalábbis a magyarok többségének mindenképp, jó eséllyel a csoport elsőségért fog zajlani. Mind az UOL, mind az H2K 8-3-as statisztikával rendelkezik, így fej-fej mellett vezetik a B csoportot, ám még ezelőtt mindkét csapatnak lesz egy-egy mérkőzése. Az H2k az MM-el, míg az UOL a Vitalityvel fog találkozni. Ha a rangadó előtt mindketten nyernek, vagy mindketten veszítenek, akkor az ő összecsapásuk fogja meghatározni, hogy kié is lesz a B csoport első helye. Az adást nyomon követhetitek angolul, vagy magyarul.

Melyik mérkőzést várjátok a leginkább?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!