Két új DLC jön, de vajon mit hoznak magukkal?

Két új DLC jön, de vajon mit hoznak magukkal?

Új API? Új UI? Új Source motor?

A tegnapi frissítést követően SteamDB felfedezett két rejtélyes DLC-t a játék fájljai között. Ezek, bár egyelőre nem hivatalosan megerősített bizonyítékok, arra utalnak, hogy a Source 2 implementációval függnek össze. Ez nem is lenne annyira meglepő, hiszen hasonló módon, frissítéssel érkezett meg annak idején a Dota 2-be is az új motor, igaz, ott a fejlesztők azért sok infót kiadtak róla előtte. Na de nézzük is, hogy mi lehet ez!

Elment a BIG bug, megjött a TEC-9

Az éjszaka folyamán megérkezett a Tec-9 frissítés, illetve a BIG BUG kijavítása!

Mindkét alkalmazás az új frissítéssel érkezett meg, titokban. Az első valószínűleg a Vulkan API támogatását jelentheti, mely egy alacsony többletterhelést biztosító multiplatform API (erről többet itt olvashattok). Ez bizonyos esetekben jobb teljesítményt képes adni, illetve még több dolgot képes elbírni, amennyiben a fejlesztők új, nagyobb igényű grafikai elemeket kívánnak hozzáadni a játékhoz, mint pl. a Panorama UI.

Ugyanis a második alkalmazás erősen erre utal. Mint azt tudjuk, a Perfect World (kínai) CS:GO már tartalmazza ezt a menürendszert, melynek legnagyobb előnye a testre szabhatóság és a letisztult, szebb megjelenés. A Valve a nyárra ígérte az érkezését, ez az időintervallum pedig hamarosan letelik, szóval könnyen lehet, hogy egy annyira fontos frissítés, mint a Vulkan API, magával hozhatja az új felhasználói felületet is.

Persze ne felejtsük el: bár ez DLC-nek van titulálva, nem fizetős tartalom és nem is kiegészítő, hanem frissítés lesz, ami valószínűleg szerdán, a hajnali órákban startolhat, amennyiben a szokványos menetrendet követik a fejlesztők. Addig minden bizonnyal kiderül még több részlet is az érkező frissítéssel kapcsolatban, ám az biztos, hogy nagy dobásra készül a Valve.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!