Ők már biztosan ott lesznek a Blast Pro Series-en!

Ők már biztosan ott lesznek a Blast Pro Series-en!

A két dán nagy csapatot hívták meg elsőként az eddigi leginnovatívabb versenyre.

Július elején jelentette be a RFRSH Entertainment a legújabb globális versenysorozatot, aminek a Blast Pro Series nevet adták. A verseny Dánia fővárosában Koppenhágában kerül megrendezésre a Royal Arénában. A két meghívott pedig nem más, mint az Astralis és a North.

Bemutatkozik a BLAST Pro Series, az eddigi leginnovatívabb CS:GO verseny!

A RFRSH Entertainment bejelentette az eddigi legérdekesebb CS:GO versenyt valaha, íme a részletek!

Mint ahogy előző cikkünkben már elmagyaráztuk, egy igencsak forradalmasító dolgot talált ki a RFRSH Entertainment, ami azt takarja, hogy egyszerre fog menni 3 meccs az arénában. A kiemelt mérkőzés fog szólni a helyszíni hangszórókból, míg a másik kettőt fejhallgatókkal hallgathatják az ott lévő nézők. Ez lesz az eddigi legnagyobb dán verseny, ahol a két organizáció összetalálkozik és ez nem csak a rajongókat, de az Astralis entry fraggerjét, Dupreeh-t is nagy izgalommal tölti el.

“Őrület lesz a Dán rajongók előtt játszani. Most már azt is tudjuk, hogy a North lesz az ellenfelünk 10,000 néző előtt és ez még jobban felspannolt minket” mondta Dupreeh.

“Mindenféleképpen tapasztalni kell ezt az érzést, mielőtt igazán megérti az ember. Elképesztő dolog egy telt házas arénában játszani és az a tény, hogy 10,000 Dán néző előtt játszom még elképesztőbbé teszi. Sokan még sosem tapasztalták, hogy milyen egy élő verseny helyszínén ott lenni, de nekik csak annyit mondhatok: gyertek el! Hatalmas lesz.”

Így már csak 4 európai csapat meghívásáról kell lerántani a leplet a november 24-i startig. Ha minden igaz, akkor augusztus végéig ez meg is történik majd, hiszen akkor indulnak a jegyeladások. Sőt, már tippelni is tudunk, hogy kik lehetnek a szerencsések, hiszen az alábbi videót tették közzé a szervezők, melynek a végén ott van néhány variáció.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!