Mit szólnátok egy Super Boss Viktorhoz?

Mit szólnátok egy Super Boss Viktorhoz?

Slown Damn megint alkotott az arcade világában, ezúttal Viktort tupírozta fel, én pedig Viktor main-ként tátott szájjal ámultam és bámultam.

Mostanság egyre gyakrabban látni igazán minőségi alkotásokat a közösség berkein belül. A sima művészalkotásokra, legyen az például egy egyszerű kép, már kevésbé kapjuk fel a fejünket, de időközönként valaki tovább megy és egy egész karakterkinézetet alkot meg. Így tett már nem először Slown Damn is, az utóbbi Vel'Koz alkotását, amit alább láthattok, megfejelte még egy Viktorral is.

A sok arcade tartalom megihletett egy grafikus művészt, íme a Secret Boss Vel'Koz

Sajnos ez is csak egy rajongói alkotás. Ezekből mostanság egyre több olyan minőségűt találni, amik simán megállnák a helyüket akár a játékban is, a Riot igazán megvehetne egy-kettőt közülük.

A tematika marad, továbbra is az arcade skinek a menők. Super Boss Viktor egy picit mintha hajazna Vel'Kozra olyan értelemben, hogy neki is egy nagy lila szeme van a maszkja mögött. Nevének kezdőbetűje ott virít pusztító jogarán és az övén is, mint valami szuperhősnek. A vállra szerelt kéz helyett egy igazi ágyút kaptunk, a Tron világát idéző köpenye is nagyon ott van, a lángoló fej meg a Marvel rajongóknak lehet ismerős, de a Nicolas Cage féle Ghostridert inkább ne nézzétek meg.

Képességeit az alábbi galériában láthatjátok a képre kattintva. A Hextech Core fejlesztések nem csak a jogart, de Viktor fején lévő lángnyelveket is átszínezik. Q-ja is elkülöníthetőbb, hogy mikor merre jár, kifele menet tűzpiros, visszafele pedig élénk kék, igazi pixeles megoldással az arcade világhoz hűen. A Gravity Field (Q) nagyon félelmetesre sikerült, mint egy aknamező, jól látható, hogy oda nem akarunk besétálni, ha kedves az életünk, az E pedig felhasítja a földet maga után, egy égési nyomot hagyva. Végső képességében egy minirobot segíti őt, aki figyelő szemével nézi végig, ahogy Viktor ellenfelei elporladnak.

Nem tudom hogy vagytok vele, de én nagyon örülnék ennek a skinnek és szinte biztos, hogy azonnal megvenném. Ez persze csak azért van, mert egyik kedvenc karakterem a játékban, de még ettől függetlenül is ütősre sikerült ismét Slown Damn munkája.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Galéria

Kövess Minket!