Hirdetés

Íme pár pakli kezdemény, amivel akár el is lehet kezdeni játszani a KoFT-ban

Divine Paladin, Masochist Warrior, Freeze Shaman és Mid-range Hunter. A kiegészítő még nem éles de paklivariációk már vannak.

Hirdetés

Ha jön egy új Hearthstone kiegészítő, akkor általában a meta elég rendesen átalakul (kivéve abban az esetben, ha a kiegészítőt The Grand Tournament-nek hívják - a szerk.) . Az új lapok, az új mechanikák és szinergiák felrázzák a játékosokat, akik új paklikat, új taktikákat és stratégiákat eszelnek ki. 

Az pedig szinte biztos, hogy a Kinghts of the Frozen Throne nem jut majd a TGT sorsára, hiszen kezdésnek van a kilenc DK lap, ha pedig ez nem lenne elég, akkor ott van egy Lich King, nomeg a kutyája. A kártyákat ugyan már ismerjük, de csak csütörtök éjfél és péntek reggel között valamikor tudjuk majd őket megszerezni. Viszont mielőtt elkezdődhetne a tesztelés és a paklik próbálgatása, már most van négy olyan kezdemény, amiről nem tudni, hogy a metában hol foglalnak majd helyet, de mindenképpen van bennük potenciál.

Divine Shield Paladin

Ahogy potyogtak napról-napra a lapok, egyre több olyan kártya érkezett, aminek valahogy köze volt a Divine Shield-hez. Az egészre a pontot pedig a Bolvar, Fireblood, a Paladin legendary rakta fel. Az már alapból kemény, hogy minden esetben, amikor leesik egy, akkor +2-t kap a támadásra, de abban az esetben, amikor egy Blood Kinght kapja le őket, akkor a kombó dupla.

Persze ennyi magában nem lenne elég, de ott van a Howling Commander, ami egy 3 manás lény, aki felhúz egy Divine Shield-es lényt. De a Corpsetaker is potenciálisan ide illik, mert az szinte biztos, hogy ebben a pakliban megkapja a pajzsot.

Persze ezzel az archetípussal már próbálkozott a Blizzard. A Steward of Drakshire vagy a Rallying Blade is ezt akarta összehozni, de eddig nem nagyon volt hozzá elég lap. Viszont a KoFT rendesen ellát minket ide való kártyákkal, ha most sem sikerül összerakni belőle egy játszható dekket, akkor nem tudom mi kellhet még.

Masochist Warrior

Az öreg, már-már vénséges-vén eredeti Control Warrior imádta, ha a saját lényeit bánthatta. A KoFT pedig ezt az érát akarja felidézni egy picit. A Warrior DK minden körben két manáért eltol egy Whirlwindet, a másik legendás lénye, Rotface pedig leidéz minden túlélt sebzés után egy random narancssárga lapot maga mellé, ami azért valljuk be nem kicsit durva. 

Ezzel pedig még nincs is vége a dolognak, mert ott van az új fegyver, a Blood Razor, ami ugyanúgy mindent sebez és akkor az Animated Berzerkerről még nem is beszéltünk.

Végül pedig még olyan retro lapok is újra napvilágot láthatnak, mint a Cruel Taskmaster vagy Grommash Heallscream. Ja és ha valaki a Wild berkeibe merészkedne, akkor a Grim Patron is jelentkezik szolgálatra.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?