Újra itt az ARURF és Maokai egyszerűen elpusztíthatatlan benne! - videó

Tudjuk, hogy az URF nem a kiegyensúlyozott játékról szól, de ez talán még ott is kiveri a biztosítékot.

A sokak által várt ARURF végre itt van, újra jöhetnek a viccesebbnél viccesebb videók, ilyenkor mindenki ki tud kicsit kapcsolódni a sok solo que kiégés után. Legalábbis ez lenne a terv, de néha vannak karakterek akik közbeszólnak.

Mit szólnátok egy Super Boss Viktorhoz?

Slown Damn megint alkotott az arcade világában, ezúttal Viktort tupírozta fel, én pedig Viktor main-ként tátott szájjal ámultam és bámultam.

A mostani ARURF-ban ilyen a Maokai, aki elpusztíthatatlannak tűnik. A tárgyakon múlik minden, egyrészt egy Adaptive Helm, ami passzívja miatt talán a legerősebb tárgy az egész játékban, legalábbis az URF módban. Minden hasonló forrásból származó varázslat sebzésből 20%-ot von le. Ez alapvetően pár karakter ellen hasznos, mint egy Cassio, de mivel az URF-ban mindenki 80% CDR-el operál, a legtöbb karakter csak spammeli a varázslatait. A Gargoyle Stoneplate a maga HP duplázásával szintén nem utolsó és vett még három darab Spirit Visage-t is. Igaz, a passzív gyógyulós része nem adódik össze, de kap cserében egy tonnányi HP regent, HP-t, CDR-t és persze mágikus ellenállást is. Az eredmény pedig...

Majd egy teljes percen keresztül 2-3, aztán négy ember püföli a fát, de csak nem bírnak vele.

Nektek melyik a kedvenc karakteretek URF-on?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!