FIFA18 Pro Clubs: Jönnek a cserék?

FIFA18 Pro Clubs: Jönnek a cserék?

Akik már kézhez kapták és kipróbálták a FIFA18 bétáját, igazi csemegével árasztották el az internet bugyrait.

Nincs már sok hátra a teljes játék megjelenéséig, a szerencsések viszont már most betekintést kaphattak a FIFA18-ba, ugyanis béta kulcsokat osztogatott az EA. Ennek apropóján néhány információ már napvilágot is látott, és hát a Pro Clubsról sem feledkezett meg a kiadó.

Íme néhány újítás ezzel kapcsolatban:

  • Hajstílusok minden mennyiségben és hosszúságban (tetoválás továbbra sincs)
  • Ünneplések
  • Mez dizájn, színek, testre szabható idegenbeli szerelés
  • Játékstílus beállításai
  • Játékosok szintezése és statisztikái

Az utóbbi pont kifejezetten érdekes. Teljesen átalakították végül, ugyanis a meccsek végén (egyelőre) 3 és 10 pont között kap egy játékos pontokat. Emellett megjelent a képesség fa is, a képességek és a stat boostok itt érhetőek el. A fejlődés szintjeit egy százalékos arány mutatja majd, ha például a szerelés 80-as és 30%-on áll, akkor még 70% kell a következőhöz. A játékosaidat 3 különböző pozícióra kalibrálhatod, a különböző setupok más magasságot, súlyt és további jellemzőket jelentenek. Könnyű lesz elmenteni és váltani közöttük.

A játékmenet lassabb lett, a passzok tisztábbak, a játékosok mozgása viszont lomhább és nehézkesebb. A bétában úgy tűnik tehát egy jó játékosnak az ügyessége (agility) a cselezése és a sebessége lehet a legmeghatározóbb tulajdonsága. Az AI fordulása és reakció ideje egyébként elég rémesnek tűnik első ránézésre. Érdemes még kiemelni, hogy lesz lehetőség a cserére meccs közben! A drop-in mérkőzések továbbra is 5v5-ben próbálhatók ki. A bírók fehér lábbelit viselnek és online is megjelenik az általuk használt pár perc után eltűnő spray is. Reakcióba léphetünk a közönséggel, a D-pad különböző kombinációival hergelhetjük vagy együtt ünnepelhetünk majd a nézőkkel. A kapusokra egy kicsit nehezebb időszak vár, ugyanis nem hagyhatják el a tizenhatos területét.

A karrier módban is több változás észlelhető. Az NBA 2k17-hez hasonló lesz a menedzser mód, ezentúl tárgyalni kell a játékosokkal és ügyvédeikkel, és mindez remek átvezetőkkel lesz koreografálva.

 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!