Mi ez a Bogdan törvénye dolog, amit még s1mple is támogat?

Mi ez a Bogdan törvénye dolog, amit még s1mple is támogat?

Nem ismeritek Bogdan törvényét? Elmagyarázzuk!

Bogdan egy ESEA meccs keretei között került összetűzésbe Josh "steel" Nissannal, mivel steel állítása szerint az a jó, ha annál van az AWP, akinek több HP-ja van, Bogdan ennek az ellenkezőjének volt a híve. Nem sokkal később ki lett tiltva az ESEA Rank S-ből, azzal az indokkal, hogy sokat szokott trollkodni.

Igen ám, de úgy látszik, hogy neki volt igaza, mert még a Na'Vi sztárjátékosa, s1mple is mellé állt. A profik körében ezt a jelenséget vagy útmutatót már Bogdan törvényének nevezik. A törvény szerint annál inkább igaz az állítás, minél nagyobb a két játékos közti HP különbség. Az AWP-vel elég egy golyó is, hogy kivégezzünk valakit és ezt egy kevesebb életerővel rendelkező játékos ugyanúgy megtudja tenni, mint akinek több életereje van. Bár ez igaz a több HP-val rendelkező játékosra is, hiszen régóta tudjuk, hogy "nem HP-ból lövünk", de ő egy fegyverharcban több ideig tud életben maradni, mert több sérülést is el tud viselni, mint a kevesebb HP-s társa. Nagyobb az esélye, hogy elveszítjük a kört, ha a kevesebb HP-s ellenfelünket küldjük tűzpárbajba, hiszen egy kósza golyó is kiszedheti.

Tehát a lényeg, hogy a több HP több sérülést is bír ki, ezért több időt tud eltölteni fegyverharcban, viszont a kevesebb HP kevesebb sérülést bír el és kevesebb időt tud eltölteni a csatamezőn. Ha az AWP egy magas életerővel rendelkező játékoshoz kerül, azzal lényegében "HP-t pazarol" a csapat egy gépfegyveres harcban, ahol a magasabb életerővel rendelkező játékos AWP-zik. Igazából ez egy egyszerű, józan paraszti ésszel megállapítható törvényszerűség, amit mindenkinek érdemes megfogadnia, mert csak növelheti vele az esélyeit.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!