Íme 4 új Frozen Throne deck a profiktól

Íme 4 új Frozen Throne deck a profiktól

StanCifka, Thijs és Dog listáit mutatjuk most be nektek. 

Tegnap hajnalban Európában is elstartolt a Knights of The Frozen Throne kiegészítő, amit már a megjelenés hajnalán kipróbáltunk. A frissen közölt élménybeszámolónkról, ha lemaradtatok volna, az alábbiakban tudjátok pótolni.

Megérkezett a Frozen Throne, mi pedig azonnal ki is próbáltuk

Sensevida | 17/08/11 07:12 Elérkezett a nap, amikor a Blizzard szabadjára engedte a legújabb Hearthstone kiegészítőt, a Knights of the Frozen Thronet. Észak-Amerikában és Ázsiában már az éjszaka folyamán kipróbálhatták a játékosok, az öreg kontinensre viszont csak hajnalban jutott el a játék.

A profik persze teljesen máshogy látják a dolgot, van, aki szereti és van, aki nem mond még határozott véleményt, annyi azonban biztos, hogy néhányan már gőzerővel készítgetik a saját paklijaikat a kiegészítő új lapjaiból. A casual játékosnak ez hatalmas segítség lehet, mivel a kezdeti "Kinyitottam xyz Legendaryt, milyen paklit csináljak köré?" kérdésekre könnyen választ kaphatnak. 

Most 4 standard decket fogunk nektek bemutatni profi játékosoktól és reméljük, kicsit jobban képbe kerültök majd a kiegészítővel kapcsolatban. 

Prince Keleseth Aggrodin

Egy bölcs Hearthstone hős egyik legjobb idézete a játék kapcsán: "Me Go Face".  Stanislav "StanCifka" Cifka megfogadta ezt és a kiegészítő indulása előtt már megalkotta a Prince Keleseth Aggrodinját, ami 8680 dustba kerül.. Aki volt olyan "szerencsétlen", hogy kinyitotta ezt a Legendary lapot, ne törje be azonnal, mint én tettem már aznap (NotLikeThis), hanem próbálja ki inkább ezt a teljesen köré épített paklit, ami biztosan borsot tör majd az ellenfelek orra alá. Ha tetszik a lista, ITT találjátok hozzá a linket.
hs blizzard herathpwn

Hadronox Druid

Thijs "Thijs" Molendijk nem aprózta el és több mint 18 ezer dustért összerakott egy N'Zoth Taunt Druidot. Akárcsak nagymamáink legfinomabb levesébe, ebbe az összeállításba is minden finomság belekerült, a győzelmi kondíciót pedig a 10 legendás lap és azok képességei biztosítják. A pakli minket leginkább a Taunt és Control Warrior furcsa szerelemgyerekére emlékeztet, de a biztonság kedvéért egy Yserát és egy Alexstraszát még csak bele tennénk. Aki szeretné kipróbálni ezt az igen drága paklit, ITT találhat linket hozzá.
hs blizzard herathpwn

Enrage Warrior

Ha Warriorról van szó, az elmúlt hónapok egyértelműen a Pirate és a Taunt változatairól szóltak. A klasszikus Control verzió igazi kuriózum mostanában ladderen, szóval felüdülés egy régi-új változatot köszönteni a paklik között. A Frozen Throne indulásakor David "Dog" Caero össze is rakott egy pusztán 5420 dustba kerülő Enrage Warriort, ami az új DK hőskártyát is tartalmazza. A pakliban ez az egyetlen Legendary, a győzelmet pedig az Arcane Giant, Dead man's Hand és Blood Warriors lapok jelentik. A másolható változatot ITT éritek el. 
hs blizzard herathpwn

Elemental Mage

Az előző kiegészítőben debütáló elemental kártyák és szinergiáik vegyes fogadtatásban részesültek és a legtöbbjük nem váltotta be a hozzájuk fűzött reményeket. A Mage esetében erős buffot kapott az elemental vonal a DK hőskártya személyében, ami igencsak erősíti az ilyen típusú lényeket. Thijs mostani 10380 dust értékű teremtményében Pyros, Baron Geddon, Tar Creeper és a klasszikus Water elemental mellé van még a pakliban egy kis Lich King és Sindragosa is. A letölthető változatot ITT találjátok.
hs blizzard herathpwn

Reméljük ezzel a listával segítettünk nektek egy picit. A paklik dust költsége változó, szóval mindenki megtalálhatja majd a virtuális pénztárcájának valót.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

 

Kövess Minket!