Hőskinézetek, amelyek kísértetiesen hasonlítanak valakire vagy valamire

Hőskinézetek, amelyek kísértetiesen hasonlítanak valakire vagy valamire

Van itt még néhány, jogilag izgalmas hőskinézet.

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a holland labdarúgás egyik legnagyobb alakja, a korábbi válogatott Edgar Davids pert nyert a Riot Games ellen, miután a holland bíróság a meglévő bizonyítékok alapján úgy határozott, hogy a fejlesztők a játékosról mintázták a Csatár Lucian hőskinézetet.

Davids pert nyert a Riot ellen, a Csatár Lucian skinből befolyt pénzből kell kárpótolniuk

Davids állítása szerint az egyik hőskinézet teljesen rá hasonlít és róla lett mintázva, ezért a bíróság segítségét kérte.

Mi már felvetettük abban a cikkben, hogy nem csak az a Lucian skint mintázhatták valakiről vagy valami másról, az Inven pedig most egy hosszabb listát rakott össze a témában. Vannak ám érdekességek, mutatjuk is őket!

Debonair Jayce - James Bond

A ruhában felfedezhető némi hasonlóság, de tegyük hozzá, hogy a Debonair szériából nem ez az egyetlen hőskinézet. Sir Roger Moore pedig az egyik legnagyobb 007-es ügynök volt, 1972-től 1985-ig alakította a brit titkosügynököt 7 Bond filmben. 

Vandál Brand - A szellemlovas

Egy egyébként - szerintem - borzalmas film, amiből legalább egy jó dolog kisült (már ha tényleg innen jött az ihlet), az pedig a Vandál Brand hőskinézet. A 2011-es skin már nem megvásárolható a játékban, mivel Legacy skin lett, de ettől még ha valaki szerencsés, az ládából ki tudja hámozni. A 2007-es filmben a főszereplőt egyébként Nicolas Cage alakította, nem erről az alakításáról fogunk rá örökké emlékezni, az biztos. 

Talon - Assassins Creed

Ez nem hőskinézet, alapból Talon, az orgyilkos hasonlít kísértetiesen az Ubisoft játékának főszereplőjére, Ezio Auditore-re. Csak kicsit nagyobbak a pengéi. Talonnak egyébként van egy hőskinézete, amelyik egy animéből hasonlít az egyik szereplőre.

Pool Party Graves - Hugh Jackman

Nem csak a sportolók, mint Davids jelezhetnék a Riot felé, hogy "hé srácok, elloptátok a testem", az X-men szériából jól ismert Farkas/Rozsomák/Logan, azaz Hugh Jackman úgy tűnik, jó alapanyag volt a Pool Party Graves skinhez. Testalkat, stílus, szivar, még az erek is (!), minden passzol.

Aviator Irelia - Amelia Earhart

Történelemóra következik: Amelia Earhart 1897-ben született, az amerikai repüléstörténelem első, kiemelkedő női pilótája, akinek a nevéhez számos rekord fűződik az 1930-as évekből (akkor még csak néhány éve beszélhettünk arról, hogy emberek gépekkel repültek hosszabb távokat). A sok rekorddöntés azonban hamarosan az életébe került: Egy világot kerülő repülőút vége felé közeledtek navigátorával, Új-Guineából repültek volna egy, a Csendes-Óceán közepén fekvő kis szigetre, de a partokat soha nem érték el, és az évekig tartó kutatások során se találták meg se a testeket, se a roncsokat. 2014-ben az egyébként lakatlan Nikumaroro-atollon azonosították az eltűnt gép egy darabját (korábban itt találtak női csontvázat is), így nagy az esély arra, hogy végül túlélték a zuhanást és itt haltak meg a szigeten. Az biztos, hogy Earhart munkássága sok embert megihletett.

Yellow Jacket Shen - Scorpion

Az egyik legrégebbi hőskinézet a játékban (2010. március!) már szintén Legacy skinnek számít, a verekedős játékok szerelmesei pedig egyből kiszúrhatták, hogy a Mortal Kombat világából jól ismert Scorpionra hasonlít. A Frozen Shen (szintén Legacy skin már) pedig Sub-Zerora.

A lista még folytatódik, az Inven helyenként már átment trollkodásba is, akit érdekel, itt megtekinthető őket. A lényeg: nem baj az, hogy a Riot ihletadónak használ személyeket, karaktereket, megmozdulásokat, hiszen ennyi erővel Pierce is perelhetne, mert felhasználták az ikonikus "SEHOVA" kiáltását. Tucatnyi ilyet találni, para abból lehet, ha esetleg nem néznek utána jogi szempontból és emiatt valaki perre megy ellenük.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kép innen 

Kövess Minket!



League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.