Olcsó paklik a ladderhez, ha neked se esett ki minden lap (1. rész)

Olcsó paklik a ladderhez, ha neked se esett ki minden lap (1. rész)

Ha nem megy már a ladder vagy csak egy kis újdonságra vágysz, akkor itt van pár olcsó pakli a napi küldetésekhez.

Az lehet, hogy megérkezett az új kiegészítő, de ezzel a régi gondok még nem tűntek el. Nem biztos, hogy mindenkinek sikerült felhalmoznia annyi goldot, amivel lehet annyi kártyacsomagot venni, amiből már minden új lap kiesik vagy legalább annyi dust összejön, amivel le lehet craftolni a fontosabbakat. De a napi küldetéseket akkor is ki kell ütni és nem lehet mindent random megoldásokkal csinálni. Ezért most így pár nap után mutatunk pár lehetőséget, amiben már ott vannak az új lapok és az újdonság varázsa, de azért nem túlságosan terheli meg a költségvetést sem. 

Taunt Token Druid

Deck kód: AAECAZICAA9AX/4B9wO0BeYFxAbkCM27ApvCApvNAqDNAqbOAo7QApHQAgA=

Ez a pakli nagyon hasonlít a rankeden már kipróbált és egész szép statisztikákkal rendelkező Taunt Druidhoz. A legnagyobb érvágás a beáldozott Ultimate Infestatio, de azért anélkül is működésre lehet bírni.

Midrange Hunter

Deck kód: AAECAR8CxQjbCQ6oArUDuwXrB+0JgQr+DOq7Ap/CAuTCAonDAo7DAtPNAtfNAgA=

Ha az olcsóságról van szó és a Hunter is szóba kerül, akkor ez az archetípus mindig szóba kerül. Ennek az az oka, hogy a pakli gerincét az alapból erős Classic Rare és Common Hunter lapok alkotják, az új lapok csak egy kis egyedi ízt kölcsönöznek.

Secret Mage

Deck kód: AAECAf0EAsbBAoLOAg5xuwKLA5UDqwTmBJYF7AWjtgLrugKHvQKcwALBwQLUzgIA

Akármilyen meglepő, de ez a pakli nem is teljesít olyan rosszul. Az Un'Goroban már párszor próbálkoztak azzal, hogy összehozzák a tiszta Secret Mage-et, de valahogy mindig hiányzott belőle az átütő erő. Az új fagyasztós lapok viszont jó kiegészítésként szolgálnak.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!


Képek: www.hearthstonetopdecks.com

Kövess Minket!