FIFA toborzó versenyt rendez a DVTK

FIFA toborzó versenyt rendez a DVTK

Ha érdekel az e-sport, jó vagy FIFA 17-ben és szeretnél egy nagy múltú sportklub tagja lenni, akkor itt a helyed.

A nemrégiben e-sport szakosztályt indító Diósgyőri VTK megtette a következő lépést afelé, hogy az e-sport kultúra Magyarországon is tovább fejlődhessen. A klub megrendezi az első toborzó versenyét, a győztes pedig amellett, hogy tagjává válik a DVTK e-szakosztályának, egyéb juttatásokban is részesül.

Beindult a gépezet: E-sport szakosztályt indított a DVTK!

MTK, DVTK, ki lesz a következő?

A versenyen, kortól és nemtől függetlenül bárki részt vehet, egyetlen egy kikötés van, a 14 éven aluliaknak írásbeli, szülői hozzájárulásra van szükségük, hogy indulhassanak a megmérettetésen. A verseny 2017. szeptember 3-án lesz Miskolcon, a Hunguest Hotel Palotában (3517 Miskolc, Erzsébet sétány 1.).

A versenynek van nevezési díja, ám ez roppant elenyésző, de nem árt sietni, mivel összesen 128 játékos vehet részt. A mérkőzések PS4 konzolon fognak zajlani, így aki eddig Xboxon játszotta, az készüljön fel arra, hogy másmilyen lesz a kontroller.

Minden további információ megtalálható a DVTK weboldalán, regisztrálni is itt tudtok.

Nagyon jó látni, hogy a hazai sportklubok is kezdenek érdeklődni az e-sportok világa iránt, olyannyira, hogy saját versenyeket, és szakosztályt is indítanak. 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!