Táncoló talpak, avagy a legnagyobb dodge királyok URF-ról - videó

Táncoló talpak, avagy a legnagyobb dodge királyok URF-ról - videó

Javában zajlik a 2k17 nyári URF láz, mi pedig összegyűjtöttünk néhány videót, aminek a főszereplői már nagyon ráéreztek a dodge-olás művészetére.

Ha egy LoL játékosnak azt mondod URF, jó eséllyel beleremeg keze-lába a szó hallatába, és az lesz az első kérdése, hogy mikor lesz, mikor lesz?! A Riot Games ezzel a játékmóddal megfogta Isten lábát, ugyanis egy átlagos estén 2-10 másodperc közötti időintervallum alatt talál nekünk meccset, ami brutális. Rengetegen játsszák, egyértelműen a legkedveltebb játékmód az összes közül. 

Újra itt az ARURF és Maokai egyszerűen elpusztíthatatlan benne! - videó

Tudjuk, hogy az URF nem a kiegyensúlyozott játékról szól, de ez talán még ott is kiveri a biztosítékot.

Ám mind tudjuk, hogy mire számíthatunk amikor belépünk egy ilyen mérkőzésbe. Hatalmas fiestára! Szünet nélkül záporoznak a képességet, az idézői varázslatok, és ha életben akarunk maradni, nagyon hamar meg kell tanulnunk dodge-olni. Mi most lenyúltunk a Youtube legmélyebb bugyraiba is, és összeszedtünk néhány olyan videót, amiben a dodge művészet legnagyobb művelőit láthatjátok akcióban.

Első szereplőnk videójának címe roppant elgondolkodtató látva az alakítását, ám vannak játékosok akiknek egyszerűen zsigerből megy a képesség kerülgetés, szóval bízzunk abban, hogy egyszerűen csak skill.

Vayne-nel nem olyan nehéz URF-on dodge-olni, mivel kb. másodpercenként van Q képességünk, de ez akkor is megér egy misét.

A harmadik videó során csak egy kérdés merült fel bennem: Faker, te vagy az?

A negyedik videó főszereplője egy magyar játékos, legalábbis a kliense magyar nyelvű, és a sokak által gyűlölt Luluval hajtja végre ördögi tettét. A kis tündérboszorkány elég jól megállja a helyét ebben az őrült játékmódban, mivel folyamatosan van pajzsa, és roppant gyakran tud köpködni a Q-jával, illetve használni a végső képességét és sprintképességét még Usain Bolt is megirigyelné.

A következő alkotáshoz nem is igazán fűznék hozzá semmit, én egyszerűen fél percig nevettem, amikor meghallottam az alá vágott zenét.

Az utolsó videó szereplőnk eleinte benyel néhány képességet, ám amit aztán leművel 100 hp-val az megérdemel egy nagy tapsot. 

Én minden alkalommal szívesen tekintek meg ilyen videókat, öröm nézni ezeket az akciókat. Nektek melyik tetszett a leginkább?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!