Ha szeretsz gyakorolni, ez a pálya a kedvenced lesz!

Ha szeretsz gyakorolni, tökéletesíteni a célzásodat, akkor az ismert pálya készítő Yesber legújabb alkotása bizonyára a kedvenced lesz!

A napokban egy új gyakorló pálya került kiadásra CSGO-hoz a Steam Közösségi Műhelyén keresztül, ami mindenféleképpen jó választás lehet azok számára, akik tökéletesíteni szeretnék a célzási képességeiket. A Yesber névre hallgató pályakészítő legújabb műve a Yprac Arena nevet kapta. Maga a pálya kialakítása nagyban hasonlít a közösség, valamint a profi játékosok kedvencéhez, az aim_botz-hoz, de mégis sikerült némi változatosságot belecsempészni a dolgokba.

A már megszokott függőleges izommemória gyakorlatok mellett a Yprac Arena számos új kihívással segít fejleszteni a játékosok képességeit. Ilyenek például az egy golyós, a rövid sorozatos, a hosszú sorozatos, a precíziós lövések, de a már jól megszokott aim_botz móddal is gyakorolhatunk. A botok nagy mértékben testre szabhatóak, azaz beállíthatjuk a kevlár típusát, a mozgásukat és annak irányát is.

További élvezeti értékkel bírnak még az olyan lehetőségek, mint a time trial vagy a fragekre koncentráló játékmód, amikkel akár ismerőseink eredményei ellen is versenyezhetünk. A map kezelése nagyon egyszerű, pár alap beállítás után csak be kell lépni az aréna közepére és már indulhat is a gyakorlás. Mindenképp tegyetek vele egy kört, hiszen a rendszeres gyakorlás szerelmesei biztosan megtalálják vele a számításaikat, míg akiknek új ez a világ, azok is belekóstolhatnak a legjavába!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!