A Five-seveN-t is felerősítette a Valve - videó

A Valve újabb pisztolyt változtat meg, hogy csökkentse a szerencsefaktort.

Ismét közzétett a Valve egy béta frissítést, melyben a TEC-9 után most a Five-seveN-höz nyúlnak hozzá. Ezúttal az volt a céljuk, hogy könnyebbé tegyék a védekező játékot és a szögek letartatását. Ehhez pedig olyan változásokat eszközöltek, melyek valóban megerősítik a fegyver képességeit, de egyben jobb mechanikai képességeket is igényelnek majd.

Így változott a Tec-9 az évek során! - videó

A nyár legújabb frissítése után megérkezett egy egészen más Tec-9, mint korábban. Videónkban sorra vesszük a korábbi változásokat és a jelenlegit is!

A legnagyobb változást a csökkentett pontosság jelenti mozgás közben. Ez a TEC-9-hoz hasonlóan azért történt meg, mert túl egyszerű és kiszámíthatatlan volt a fegyver használata ilyen esetekben, ez pedig könnyen azt okozhatta, hogy egy-egy fejes véletlenül beakad. Mostantól figyelni kell arra, hogy lövés közben egy helyben álljunk, hiszen közel kétszer pontatlanabb lett futás közben, ezzel kb. arra a szintre került, hogy nem is ajánljuk a használatát ilyen esetekben.

Max. tüzelési sebesség melletti pontosság álló helyzetben

Ellenben nagyon jó társunk lehet, ha egy lerakót védünk éppen és egy helyben ülünk, várva az ellenfelet. Ugyanis 0.39 másodpercenként lőve pontosabb, mint valaha. Ráadásul az első golyó után sem romlik szinte semmit a találati esély, ami azt jelenti, hogy valóban kiszámítható társ lehet majd egy lerakó bevédésénél.

"Pötyögtetés" közben is javult a pontosság

Egy másik, talán még fontosabb tulajdonság lehet az, hogy maximális lövési sebesség (0.15 másodperc) mellett az első 5 golyó pontosabb lett, mint eddig.. Apró érdekesség, hogy ez guggolás közben már nem igaz, ugyanis ekkor már tapasztalhatóan rosszabb, mint eddig volt ilyen testhelyzetben. Sőt, összesítve éppen csak pontosabb, mint állóhelyzetben, ami azt jelenti, hogy a célzásban nem igen segít majd a guggolás ezután.

Max. tüzelési sebesség melletti pontosság guggoló helyzetben

A változásokat egyébként videón is megnézhetitek, ugyanis van aki már kipróbálta egy tesztpályán. Maradjunk annyiban, hogy ha megtanulja valaki használni a fegyvert, akkor kő kövön nem marad, hiszen a CT force körök egyik legjobb választása lehet. A fegyver már kipróbálható a béta változatban, ezt keressétek a CS:GO játéktulajdonságai (Properties) között a Steam könyvtárban "1.35.9.8-rc1" néven.

Az is biztos most már, hogy a többi pisztoly is megkapja a maga frissítését a következő időszakban. Ti melyiken variálnátok legszívesebben?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!