Szavazás: Melyik a legrosszabb pálya?

Vajon hasonló eredmény születik majd, mint a TWB felmérésében?

Tegnapi cikkünkben azzal foglalkoztunk, hogy vajon mi alapján választhatták ki a TWB Gaming felmérésében a résztvevők, hogy melyik az a pálya, amin a legrosszabb játszani.

A legutáltabb pálya a TWB felmérése szerint

Annyit megsúgunk, hogy nemzetközi vizeken is mindenkinek bejön Himmelsdorf!

Mire is vagyunk kíváncsiak?

A kérdőívre adott válaszokat több szempontból is meg fogjuk vizsgálni, így azon túl, hogy pár nap múlva közzétesszük az összesített szavazatok alapján, hogy melyek a legkevésbé kedvelt pályák jelenleg, azt is vizsgálni fogjuk, hogy a régi vagy az új pályák örvendenek nagyobb népszerűségnek, esetleg lehet-e köze mindennek a pálya méretéhez vagy mindenképp a kialakítás dönt. Természetesen ezen kívül még számos szempontot figyelembe lehet venni, mint például azt, hogy mennyire kedvező az adott pálya a különböző tanktípusok számára, de erről csak az eredmények fényében tudunk majd következtetést leszűrni.

Szavazás: Melyik a kedvenc pályád támadás/védés játékmódban?

A WGL közvetítéseken megismert pályákra szavazhattok és természetesen a résztvevők között aranyat is sorsolunk!

Sorsolás és nyeremények

A szavazást 2017.08.19-én lezárjuk és 1000 aranyat sorsolunk ki azok között, akik a kérdőív végén megadták a pontos játékosnevüket.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.