"Say hello to my Little Friend" - Kazakus Machine Gun Priest paklibemutató

Ha beindul a daráló, akkor nem sok minden tudja megállítani.

Mikor az Un'Goro elindult, és a standard rotálással elbúcsúztunk mindenki kedvenc Renojától, akkor a legtöbb Highlander típusú pakli (amiben minden lapból csak egy van) úgy, ahogy van megszűnt létezni. Az lehet, hogy a Kazakus spell baromi erős tud lenni, de mivel az öreg Rézszakáll is eltűnt, magában már nem volt elég, hogy életben tartsa az archetípust. Gondoltuk ezt persze mindaddig, míg bejött a Kinghts of the Frozen Throne és megérkezett Shadow Reaper Anduin, és oda nem tették ezt a Hero Powert.

Ez alapból nem olyan nagy gond, hiszen azért, ha két manát kell fizetni a két sebzésért, akkor ez nem olyan durva, de egyszer csak volt valaki, aki a homlokára csapott és azt mondta, hogy Raza.

Deck kód: AAECAa0GHooB5QTtBckGigfTCtcK8gyStAKDuwK1uwK3uwLYuwLhvwLqvwLRwQLYwQLZwQLcwQLkwgLKwwLPxwKZyAK+yALGzALlzALmzALCzgLwzwKQ0wIAAA==

A két lap kombója miatt kapta a nevét a pakli, mivel ha Raza és a DK lap után lekerül Lyra és még két Radiant Elemental, akkor azt a mennyiségű sebzést ember vagy ork, legyen a talpán aki kibírja.

A pakli másik fontos darabja az Eternal Servitude. Mivel a pakliban relatíve kevés lény van, így szinte biztos, hogy ezzel egy hasznos szolgánkat kapjuk vissza a temetőből. A Lich King, Lyra és még akár egy Radiant Elemental is jelenthet olyan tempó fordulatot, amivel felborulnak az erőviszonyok.

A korai körökben a legfontosabb, hogy az olyan lapokkal, mint a Northshire Cleric, a PW: Shield, vagy a Shadow Visions annyi kártyát húzzunk fel, amennyit csak lehet. A lényeg, hogy az egész akkor kezdd beindulni, ha Raza és a DK Anduin is megérkezett. Addig pedig húzni kell az időt. Ha a kombó egyik lapja, vagy akár egyik sem jön fel, de Lyra a kezünkben pihen, akkor ne féljetek használni. Ha felértetek 7-8 manára, akkor a nap egyik darabja termelhet annyi értéket, amiből további köröket lehet nyerni.

Ha sikerül elérni a játék kései szakaszába, akkor kezdődik igazán a játék. Kazakussal általában rá lehet menni a 10 manás spellre és a folyamatos laplopások és húzások miatt egy-egy körben meglepően sok sebzést ki lehet szedni a 0 manás Hősképességből. A Kazakus Potiont persze próbáljátok mindig a helyzethez igazítani, gondoljátok el, hogy milyen fenyegetések lehetnek az ellenfélnél még és az alapján rakjátok össze. Ugyanez igaz Anduinra is. Az rendben van, hogy minél hamarabb megy le a DK annál jobb, de ha a lap képességét is tudjátok alkalmazni az nem fog ártani.

Hogy a deck milyen helyet talál magának a metában még nem tudni. De Kibler streamje alapján sok párosításban van előnyös helyzetben. De egy biztos, ha egy kör alatt sikerül 30 hpról lebontani az ellenfél arcát, csak a Hero Powerrel, annál kevés jobb érzés van.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!


Képek: www.hearthstonetopdecks.com

Kövess Minket!