Megérkeztek a Twitch szűrők a Hearthstone-hoz és az Overwatch-hoz is

Megérkeztek a Twitch szűrők a Hearthstone-hoz és az Overwatch-hoz is

Rank 25 Huntert akarsz nézni? Esetleg lecsekkolnád a legjobb Junkrat játékosok adásait? Mostantól megteheted.

A Twitch pár hónappal ezelőtt tovább fejlesztette a szűrő rendszerét és először a League of Legends adások között lehetett válogatni egyedi beállítások alapján. Akkor bekerült a divízió és a karakter szűrés. Ez több szempontból is előnyös volt, hiszen mindenki megtalálta a hozzá illő adást. Rá lehetett menni a tanulásra és magas szintű játékosokat követni egy adott hőssel. De persze be lehetett állítani azt is, hogy Bronze 10 Teemo, ami egy teljesen más szórakozási forma.

Most pedig tovább bővül a sor, a Hearthstone illetve az Overwatch is megkapta ezt a lehetőséget, szóval lehet itt is szűrni.

Hearthstone

A Hearthstone két boxot is kapott, az egyikben bel lehet állítani, hogy milyen hős játékát akarjuk látni, a másik pedig a játékmódot szabályozza. Be lehet állítani akármilyen rangot ladderen (25-től legendig), hogy a wild vagy standard érdekel és persze az aréna sem maradhat ki a mixből. Ez a lehetőség nagyszerű, ha valakinek megtetszene egy bizonyos pakli, de nem tudja, hogyan kellene irányítani. Ez az újdonság így a kiegészítő után egy héttel sokaknak meggyorsíthatja a tanulási folyamatot.

 

Overwatch

A filterek itt is megjelentek, de itt még sajnos rang alapján nem lehet szűkíteni a kört. Összesen azt lehet kiválasztani, hogy milyen hőst akarunk látni. Persze ezzel sincs semmi gond, hiszen meg lehet találni a magasabb rangú játékosokat, ha más nem akkor az adások címe alapján.

 

A rendszer továbbfejlesztésével kapcsolatban JT Gleason a Twitch integrációs igazgatója a következőket nyilatkozta:

"Az Overwatch és a Hearthstone már jó ideje ott van a legnépszerűbb játékok listájában. Ezzel a mostani lépésünkkel azon játékosoknak akartunk segítő kezet nyújtani, akik azért jönnek fel az oldalunkra, hogy tanuljanak és fejlődjenek. Az új szűrökkel sokkal gyorsabban és hatékonyabban lehet keresni majd, mint eddig."

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!


Képek: www.twitch.tv

Kövess Minket!