Éles az új CS:GO frissítés!

Éles az új CS:GO frissítés!

Főszerepben a Five-Seven óriási változtatása és a kínai régió!

Mostanában a Valve inkább a pisztolyok változtatására feküdt rá, ugyanis az előző frissítésben a Tec-9 volt rivaldafényben, most pedig ennek a CT oldali ellenkezője a Five-SeveN. Mi magunk is készítettünk egy videót a pisztoly változásáról, ezt itt nézhetitek meg, ha lemaradtatok volna róla:

Így változik a Five-Seven - Videó

Nézzük meg részletesen, hogy hogyan változik a CT-k üdvöskéje, a Five-Seven és hogy ez miként hat majd a játékmetára!

A pontosságon változtattak a leginkább, ha helyből állva tüzelünk jobb a célzás, viszont ha mozgunk akkor annál kevésbé. Eddig szinte mindenki úgy használta a pisztolyt, hogy csak futott előre és nyomta a bal egérgombot és lesz, ami lesz. Ennek vetett most véget a fejlesztőcsapat.

Ezenfelül nagyon sok bug fix is érkezett. Csak, hogy néhányat megemlítsek, eddig ha kettő flash volt nálad és csak egyet használtál el, akkor a másik csak úgy eltűnt, viszont ezt a hibát most javították és ugyanúgy elejti a player a második flash-t is, ha meghal. Másrészt pedig végre a botok is megtalálták a Scar20-at. Érdekesség, hogy eddig egy BOT sem használta. Valamint megpróbáltak javítani a pálya betöltési sebességén, hogy minél gyorsabb legyen. 

Az egyik legérdekesebb dolog még mindig a kínai részleg. A CS:GO Perfect World ingyenesen játszható, viszont azonosítani kell magunkat egy ID-vel. Ha ezt nem tudjuk megtenni, akkor 8800 "pontért" tudjuk megvenni az ún. "játék licenszet". Ne tessék félreérteni nem 8800 yuanról van szó, hiszen az több, mint 1300 dollár lenne.

Megérkeztek az új skinek kínai változatai is!

A cenzúra alá esett skinek igen jól sikerültek.

A Perfect World egy külön a kínai régiónak készített CS. Ennek elkészítésére azért volt szükség, mert sok olyan szimbólum található a játékban, amiket ki kellett cenzúrázni a kínai törvények miatt.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!