Nem hivatalos: A legfrissebb infók a következő WGL szezonról!

Nem hivatalos: A legfrissebb infók a következő WGL szezonról!

A legfőbb változások az új szezonban!

Bár már a legtöbb csapat nyilvánosságra hozta végleges csapatfelállását a következő szezonra, de továbbra is nagy a hallgatás a WGL részéről az új szezon kapcsán.

Wargaming League: Változások

Bár a Wargaming League népszerűsége szezonról-szezonra nő, mégis változások következnek!

Az új szezon 8 csapata közül egyelőre a DiNG, az eSuba, a GoHard, az UTOPIA, a Nobody Cares és az Oops csapatfelállását ismerjük. Az új szezon azonban szeptemberben rajtol és elhoztuk nektek a legfontosabb változások listáját, amit a WGL a köztes szezonban eszközölt.

Új formátum

A megszokott 7/68 formátumot felváltja a 7/70-es, és ennek nyilvánvaló oka az új tier X-es könnyű tankok behozatala. Sajnos a csaták talán kevésbé lesznek változatosak, hiszen taktikától függően a legkülönfélébb tier 8-as és 9-es harckocsik juthattak fontos szerephez a régi rendszerben.

Új pálya

A köztes szezonban búcsút veszünk Steppes-től, hogy teret engedjünk egy másik, sivatagi pályának. Sand River, mert ez a pálya kerül Steppes helyére nem teljesen ismeretlen a veterán tankparancsnokok számára, de akár Team Battle közben is többször találkozhattatok vele.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.