Battle Royale a CS:GO világában? Miért ne!

Battle Royale a CS:GO világában? Miért ne!

Szereted a King of the Hill játékokat, valamint a CS-t is egyaránt? Akkor ezt a játékmódot neked találták ki!

Egy nagyon érdekes és figyelemreméltó játékmódot készített el, több mint 8 hónap alatt Bibanator. Amit róla tudni kell, az annyi, hogy már CS:Source-ban is készített fragmoviekat, valamint szerette modolgatni a játékot. Ezt tovább vitte CS:GO-ba és elkészítette ezt az egészen egyedi játékmódot.

A játékmód teljesen ugyanúgy működik, mint bármelyik más Battle Royale játék. A kör elején egy repülőből kiugorva kell leesnünk, majd neki kell állni lootolni. Ugyanúgy tudunk felvenni bandázst, fegyvereket, armort és bármi mást amire szükségünk lehet.

A játék ma (augusztus 19-én) indul el, amire EZEN A WEBOLDALON keresztül tudtok jelentkezni. A srác saját kezűleg csinált mindent, ami a modban található. Egészen elképesztő, hogy mennyi munka lehet ebben az egészben, főleg úgy, hogy több, mint 8 hónapon keresztül dolgozott rajta.

Van egy külön ranglétra is, ami minden hónap első napján kezdődik újra. Lát arra is lehetőséget, hogy a jövőben skinek is bekerüljenek, de csak fegyverre, sisakra és ilyen apró dolgokra. Duo queue tervben van, viszont az, hogy ötös játékmód is bekerüljön, azt kizárta. Erre egyetlen racionális magyarázat van, mégpedig az, hogy 49 főre van tervezve a pálya és a mod is. Azaz összesen 28 páros tud egyszerre játszani.

Nagyon-nagyon jó ötlet és a megvalósítás még zseniálisabb. Minden tisztelet a készítőnek!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Cover: Bibanator

 

Kövess Minket!