A C9 és North már biztosan ott lesz Montrealban!

A C9 és North már biztosan ott lesz Montrealban!

A DreamHack Montreal szervezői bejelentették az első két meghívott csapatot, a megújult Cloud9-t és a North-ot.

Három nappal a Cloud9 cseréje után, már is megvan az időpont, amikor offline körülmények között mutathatja meg tudását a már Will "RUSH" Wierzba és Tarik "tarik" Celik duóval felálló amerikai ötös.

Felforgatták a Cloud9-t

Felforgatták a Cloud9-t

A másik kiválasztott csapat a North lett, akik egy másik DreamHack rendezvénnyel, mégpedig a Malmö Masters-zel melegítenek majd a kanadai versenyre. A csapat kapitánya,  Mathias "MSL" Lauridsen elmondása szerint a következő hetekben zsinórban három LAN-on fognak szerepelni, méghozzá egy új ötödikkel, de hogy ki az új érkező, azt még nem tudni.

A szeptember 8-10 között megrendezendő DreamHack Open Montreal már a hetedik versenye lesz az évben a svéd szervezőknek és csakúgy mint az eddigi Open állomásokon, itt is $100.000 kerül szétosztásra a legjobbak között. A megmérettetésen nyolc csapatot láthatunk, akik egy Bo3-as GSL rendszerű csoportkör után egy Bo3-as egyenes kieséses rájátszásban döntik majd el az elsőség sorsát.

A nyílt és a zárt kvalifikációk augusztus 26-27. között kerülnek lebonyolításra, ahol egy európai és egy észak-amerikai gárda vívhatja ki a szereplés jogát.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!