Minden amit a Lich King Raid eventről tudni lehet

A jövőheti GamesCom rendezvényen debütál a játék első kooperatív eventje. 

A Blizzard idén kicsit megváltoztatta a játékszabályokat és a továbbiakban már nem kapunk majd olyan Hearthstone kiegészítőket mint Karazhan. Természetesen igyekeznek pótolni az elmaradt Adventure módokat, ezért is érkezett a Frozen Throne-hoz egy Icecrown Citadel event, aminek szárnyai hétről hétre nyílnak meg.

Icecrown Citadel: Upper Reach - megnyíltak a kapuk

Ben | 17/08/18 02:29Ismét megnyílt egy szint, így lehet menni megint az ingyen kártyacsomagért. A bossok elég egyszerűek, de azért van pár dolog, amire figyelni kell. Már egy hét telt el azóta, hogy elindult a Knights of the Forzen Throne és ez annyit jelent, hogy elérkeztünk a mini kaland 2 második hetéhez.

Most azonban rendkívüli információkat közölt a Blizzard, ugyanis a jövőheti GamesCom rendezvényen a szerdai nap bemutatják majd az első közösen kiüthető Hearthstone raidet a Lich King ellen. Akárcsak WoW-ban, a nehézség itt is állítható lesz majd attól függően, hány fő indul neki a kalandnak. Az event sajnos nem a hétköznapi online felületre lett tervezve, hanem a Fireside Gathering eseményekre, amik ugye IRL kerülnek megrendezésre. 

A kiszivárgott információk alapján, a raid-nek 3 fázisa lesz, a Lich King akár szolgákat is megidézhet majd, illetve a kihívók folyamatosan cserélődnek, fatigue-ról pedig szó sem lehet, szóval szépen le kell verni majd a bosst. Az eddig ismert kártyák pedig a következők:
blizzard hs lichking eventblizzard hs lichking eventblizzard hs lichking event

A Hero Powerek

blizzard hs lichking eventblizzard hs lichking event

A Lich King kártyái

blizzard hs lichking eventblizzard hs lichking eventblizzard hs lichking event
Ha a hősök cserélődnek a csata alatt

blizzard hs lichking eventblizzard hs lichking event
blizzard hs lichking eventblizzard hs lichking event

Ha módosítani kellene a Lich Kinget

blizzard hs lichking eventblizzard hs lichking eventblizzard hs lichking eventblizzard hs lichking eventblizzard hs lichking event
A hősök is megkapták a saját kártyáikat, de semmi újdonságot nem tartogatnak, illetve bizonyos lapok még nem rendelkeznek tényleges megjelenéssel. Ezek lettek volna a fontos infók tehát a Lich King raid-ről. Kíváncsian várjuk a folytatást, és ti?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

 

Kövess Minket!