Megérkezett a Tempo Storm Meta Snapshot - Reynadéknél befigyelt a babyrage

Megérkezett a Tempo Storm Meta Snapshot - Reynadéknél befigyelt a babyrage

A Druid dominálja a laddert, hála egy iszonyatosan op és egy durván erős kártyának.

Azt eddig is tudtuk, hogy az Ultimate Infestation úgy illett bele a Jade Druid és Token Druid pakliba, mintha odatervezték volna. Ennek pedig az lett a vége, hogy most igazából, ha valaki rankedozni szeretne, akkor vagy ezekkel megy vagy olyan paklival, aminek van ezek ellen esélye. Ahogy az lenni szokott a Tempo Storm elkészítette az elemzését a meta mostani állásáról és be kellett vezetniük ismét a S Tiert, mert a Druid csak oda kerülhetett be. Egyelőre így alakul szerintük az erősorrend.

Valamilyen szinten igazuk van, hiszen az új Jade Druid olyan erős lett, hogy az nem igaz. Van benne ramp, tele van Jade lapokkal, amiket akár végteleníteni is lehet, a Swipe és a Wrath miatt meg tudja fogni az agrot  és ha véletlenül kifogyna a lapokból a túl gyors mananövekedés miatt, akkor ott van a Nourish és az Ultimate Infestation, hogy megint telepakolja a tankot üzemanyaggal. Ha pedig hinni lehet az oldal trendjeinek, akkor így néz ki most a helyzet a Druid paklikkal:

Ez pedig az a pont, amikor egy kicsit elkezdtem gondolkodni egy kicsit. Ennyire nem lehet domináns egy-egy archetípus. Annyire nem lehet durván op egy lap, hogy mindent felborítson úgy-ahogy van. Igen azt el kell ismerni, hogy a Druid most kétséget kizáróan nagyon erős. De azért van még olyan pakli ami fel tudja venni vele a versenyt. Teszem azt a Highlander/Machine Gun Priest jó választás lehet ellene, hiszen sok olyan lap van benne, ami miatt nagyon erős. Ha Raza lekerül a pástra és a DK Anduin is, akkor onnan már kicsit könnyebben lehet kontrollálni a dolgokat. Sőt, ha már tényleg ennyire elszaporodtak ezek a paklik, akkor tech. lapként egy Skulking Geist-et be lehet dobni a mixbe. Lehet, hogy statok alapján nem túl erős, de durván meg tudja akasztani a Druid kései játékát.

"Say hello to my Little Friend" - Kazakus Machine Gun Priest paklibemutató

Ha beindul a daráló, akkor nem sok minden tudja megállítani.

Ezt a véleményt pedig osztja a Reddit és a közösség is. Sokan ezt a mostani elemzést egy igazi babyrage kirohanásnak tartják. Lehet, hogy a pakli Tier 1, sőt még az is rendben van, hogy most a legjobb. De azért nem annyira van elszállva, hogy önmagába megtörje a játékot. Nektek mi a véleményetek, maradhat így vagy azonnal csapjon le a nerf kalapács?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Képek és Cover: www.tempostorm.com

Kövess Minket!