Megállíthatatlan a játék - viszlát CS:GO

Megállíthatatlan a játék - viszlát CS:GO

100 ezren csatlakoztak a játékos táborhoz

Augusztus 19-én elérte újabb-majdnem- kerek számát a PUBG. 699,231 játékos játszott egyszerre a játékkal. Cikkünk óta, HAT nappal később sikerült plusz 100 ezer játékost gyűjteni a játéknak mindenféle nagyobb frissítés vagy funkció bekerülése nélkül, ami egyszerűen zseniális.

 Ha ilyen ütemben szerzi játékosait a PUBG, körülbelül 2 hét múlva már a legsikeresebb játék lesz Steamen, megelőzve a Dota 2-öt, de távol álljon tőlem a spekuláció, lehet, hogy ehhez a számhoz még hosszú út vezet.

A kérdés adott: vajon miért ilyen sikeres a játék? Erre több válasz is helyes lehet, de én magam nem tudom megmondani, hogy miért játszottam már 150 órát egy olyan félig befejezett játékkal, amiben még szép adag bug van és a vasam is alig viszi el.

Lehet, hogy van valami elragadó a játékban, ami miatt ennyi embert vonz, de lehet egy sokkal prózaibb oka is: nincs más jó játék a piacon. Akárhogy is van, a játék statisztikái nem hazudnak, egyre több a játékos, így a Blueholenak is fel kell kötnie a gatyát ha nem akarják levágni az aranytojást tojó tyúkjukat.

Ti mit gondoltok mi lehet a játék sikerének titka?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!


Cover: www.playbattlegrounds.com

Kövess Minket!