Az első Dota 2 Majort a Mercedes-Benz támogatásával rendezik!

Az első Dota 2 Majort a Mercedes-Benz támogatásával rendezik!

A másik német autógyártó óriás is beszáll az e-sportba.

A hatalmas stuttgarti cég és márka, a Mercedes-Benz bejelentette, hogy az ESL partnere lesz és jó néhány tornát szponzorál majd a jövőben. Kezdésnek rögtön az ESL One Hamburg Major Dota 2 versenyre gondoltak.

„A sportágak iránti széles körű nemzetközi elkötelezettségünk lehetővé teszi számunkra, hogy megfeleljünk különböző célcsoportjaink érdekeinek. Mint márka, szoros kapcsolatot tartunk ügyfeleinkkel, empatikusan együttműködve a világaik részesévé válhatunk. A rendkívül gyorsan növekvő e-sport szegmenst már régóta követjük, és határozottan úgy véljük, hogy ez az új társulás a jövőre nézve kiegészíti meglévő sportszponzorációs tevékenységünket, és lehetővé teszi számunkra, hogy kapcsolatba kerülhessünk egy nagyon érdekes, új célcsoporttal.” –adta hírül Dr Jens Thiemer, a Mercedens-Benz marketing részlegének alelnöke

Olyan nívós támogatói csoportot erősít ezzel a gyáróriás, amelybe az ugyancsak német Audi, a Honda és a Subaru is beletartozik. A Grand Turismo-tól a Mario Kart-ig évek óta kerülnek a modeljeik az autóversenyzős játékokba, 2017-ben ráadásul bejelentették a Mercedes-AMG Motorsport eRacing versenyét is, bár nagyobb aktivitást az e-sportban az új szerződéskötés eredményez majd.

Az ESL One Hamburg egy említésre méltó verseny, ráadásul ez lesz az első olyan rendezvény, amelyet a Valve külsősként ugyancsak támogat. Ilyen erős szponzorációval és az autógyár beszállásával az egyik legnagyobb eseménye lehet az ősznek és az 1 millió dolláros összdíjazás is könnyen feljebb kúszhat.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.