Grand Battles játékmód - Kérdések és válaszok

Grand Battles játékmód - Kérdések és válaszok

Amway921, egy orosz youtuber meglátogatta a WG minszki irodáját és egyenesen a játékmód fejlesztőinek tehette fel kérdéseit!

A Grand Battles egy új, a 9.20-ban érkező játékmód lesz, amiben kizárólag tier X-es tankok vehetnek részt. Természetesen a játékmód jövője körül rengeteg a megválaszolatlan kérdés, de egy orosz youtuber minszki látogatásának köszönhetően kicsit jobban bepillanthatunk a játékmódot érintő tervekbe, hiszen egyenesen a játékmód fejlesztői válaszoltak a videós kérdéseire.

WoT - 9.20 Teszt szerver

Scheff | 17/08/04 17:17 Csütörtökön élesítették a 0.9.20-as teszt szervert, ami rengeteg változást hoz és végre egy valódi patch érzetét kelti. 60 játékos egy csatában (30v30). Kizárólag tier X-es tankokkal érhető el. Csaták hossza: 15 perc. Győzelmi feltétel: Bázis befoglalása vagy minden ellenséges tank kilövése. A Grand Battle a random csaták alapján készült.

A fejlesztők válaszai:

  • A Rangsorolt csatákkal ellentétben a Grand Battle játékmódot játszhatóvá szeretnék tenni más tierű tankok számára is. A kezdetektől ezt tervezik, de minden attól függ, hogy a tesztek milyen eredménnyel zárulnak.
  • A Grand Canyon pálya mégsem lesz játszató Grand Battle-ben.
  • A fejlesztők jelenleg is egy új pályát tesztelnek a játékmódhoz, de egyelőre nem árulhatnak el részleteket róla. Mindenki kipróbálhatja majd, amint elkészült.
  • A statisztikák szerint nem gyakran fordul elő, hogy a játékosok kifogynának a lőszerből. Időnként előfordulhat, de csak nagyon ritkán, ezért nem fordítanak erre különös figyelmet.
  • Némiképp növekedett a könnyű tankkal játszó játékosok száma az új játékmódban, de még több játékos várakozott SPG-vel. Az artyk sorsa továbbra is levegőben lóg ebben a módban.
  • Körülbelül a játékosok egyharmada játszik gyenge számítógépen.
  • A statisztikák szerint a játékosok körülbelül 50%-a nyitja meg a beállításokat és még kevesebben változtatnak benne valamit.
  • Nincsenek tervben új medálok külön Grand Battle-re (pl. 20-25 kilőtt tankra), de elképzelhető, hogy a meglévőket a játékmódhoz igazítják (például a Top Gun medálhoz nem 6, hanem 12 tankot kell megsemmisíteni).

A fejlesztők nyilatkozata sajnos több kérdést vet fel, mint amennyit megválaszolt. Ti hogy látjátok, jó lesz ez a játékmód?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.