Megváltoztatta a DreamHack az edzőkre vonatkozó szabályokat Malmö-ben!

Megváltoztatta a DreamHack az edzőkre vonatkozó szabályokat Malmö-ben!

Óriási csatákra számíthatunk, nem semmi csoportokat kaptunk.

A 16 fős Dreamhack Masters Malmö augusztus 30-án veszi kezdetét, aminek a csoportbeosztására ma derült fény. Igazán durva csoportokat kaptunk és nem egy szoros meccset fogunk majd látni.

Ha úgy nézzük egyik favoritra sem vár könnyű feladat. Az A csoportban az SK az új játékosokkal teli tűzdelt C9-től tarthat, valamint a North is okozhat meglepetést. A B csoportban láthatjuk szerepelni az új Na'Vi-t az Astralis és a VP ellen. Itt is számíthatunk nagyon szoros és izgalmas mérkőzésekre. A C csoport talán az egyik legnehezebb. A FaZe jelenleg az egyik legjobb csapat, viszont a Gambit még mindig a Major győzelem hype-ja alatt van, a nindzsák kezdenek magukhoz térni, a mouz pedig a CIS-es forgatás után egyre erősebb.  A D csoportban az EnVy és a G2 újra találkoznaa, valamint hozzájuk csatlakozik a másik Major döntős, Immortals és az új irányítóval rendelkező fnatic.

A Valve elkaszálta a hatodik embert, a csapatok csak magukra számíthatnak

Szabályt módosít a Valve, innentől limitálva lesz az edzők szerepe a CS:GO versenyeken.

Azonban nem csak a csoportkör beosztását ismerhettük meg, hanem egy új szabályozást is, mely a Valve szemléletével kissé szembemegy. A DreamHack ugyanis belepiszkált az edzőkre vonatkozó szabályozásokba is, mely a következőképpen néz majd ki:

  • 4 időkérés meccsenként, mindegyik 30 másodperc hosszúságú. Ezt bármikor használhatják a csapatok, amikor csak szeretnék. A freeze time-okkal együtt viszont 50 másodpercig beszélhetnek majd.
  • Az időkéréseket nem lehet egymás után láncba kötni, vagyis két kör között max. egy 50 másodperces blokk áll a rendelkezésükre.
  • Az edzők beszélhetnek a 20 másodperces freeze time-ok alatt minden kör előtt.
  • Az edzők 60 másodpercen át beszélhetnek a két félidő közti szünetben.
  • A technikai szünetek alatt mindenki le lesz némítva.
  • A fel nem használt időkéréseket lehet használni hosszabbításban is.
  • Az edzők 30 másodpercig beszélhetnek a hosszabbítások előtt.
  • Az edzők 30 másodpercig beszélhetnek a hosszabbítások félidejében.

Ezzel rengeteg lehetőséget teremtenek arra, hogy az edzők beleszóljanak a játék menetébe, de még így sem ugyanaz a helyzet, mint egy évvel ezelőtt, amikor a Valve fellépett az edzők IGL-kedése ellen. Kíváncsiak leszünk, hogy mennyire válik ez be a csapatoknak és a szervezőknek. Emellett a tegnapi nap folyamán megtudtuk azt is, hogy 1080p/60fps lesz a közvetítés, ami elképesztően magas minőségjavulást hoz majd az eddigi versenyekhez képest a DreamHack életébe, melyek eddig is igen népszerűek voltak a vizuális megoldások miatt a közösségen belül:

Ti mit vártok a versenytől?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Forrás: HLTV

Kövess Minket!