Új kép érkezett a sivatagi PUBG pályáról és a távcsövek is jöhetnek később

Új kép érkezett a sivatagi PUBG pályáról és a távcsövek is jöhetnek később

Greene még tartogatott egy-két nagy durránst. Így fog kinézni az új map egyik városa és belengették a távcsövet is!

A tegnapi verseny reggelén Brendan "PlayerUnknown" Greene mutatott nekünk egy képet, amin a július elején látott sivatagos térkép egyik hatalmas városa látható premier plánban.

Ez a kép teljesen más, mint, amit eddig láthattunk a játék alap szigetén, Erangelen. Itt magas panel házakat láthatunk, elég sűrűn elhelyezve és úgy néz ki, hogy minden emelet lootolható lesz. Ezen felül új, kisebb ház modellek is vannak a képen. Ez a város tűnik a legjobb választásnak lootolás szempontjából. Nem tudjuk még, hogy a képen látható összes házba be lehet-e menni, de reméljük, hogy igen. Sajnos a kiadásra még várnunk kell, mivel Greene megerősítette, hogy az elkövetkező hónapokban biztos, hogy nem kerülnek be a játékba. 

Most pedig térjünk át a Greene-el tartott kérdezz-felelekre, ahol az egyik kérdező az iránt érdeklődött, hogy lesz-e távcső vagy más taktika felszerelés a játékban. Greene válasza egyértelműen az volt, hogy szeretne ilyen felszereléseket a játékba.

Egy másik kérdező a tutorial módról érdeklődött, ezt viszont egyértelmű nemmel díjazta Greene, mivel a játék teljesen a multiplayer köré van kódolva, nagyon nehéz lenne egy tutorialt elhelyezni. A legfőbb célok a játék frissítése és finomítása egészen addig, ameddig ki nem jön teljes egészében.

Grenne azt is mondta, hogy reméli a közösség és a modderek kisegítik egy-két apróbb dologban, mint például a kisebb mapok és a különféle játék módok. Ő is is egy Arma modderként kezdte meg pálya futását, így nem tud elszakadni gyökereitől és mindenben megpróbálja támogatni azokat, akik a játékát szeretnék modolni.

PUBG: Szabadon modolható lesz a teljes játék

A PUBG is egy modként kezdte és úgy néz ki, hogy nem szeretné elfelejteni a gyökereit.

Azoknak a gamereknek, akik PS4-re várják a játékot van egy rossz hírünk, Greene még jó darabig nem gondolkozik a PS4-es kiadáson, hiszen még PC-re se jött ki, és már az Xbox One-os játékon is dolgozni kell. 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!