Nemzetek a WGL-ben

Nemzetek a WGL-ben

Idén 80 játékossal indul a WGL, de vajon a nemzetek aránya hogy alakul?

Idén 80 játékos vesz részt a WGL átmeneti szezonjában, ami azt jelenti, hogy minden csapatban átlagosan 10 fő játszik. Az átlagtól leginkább a GoHard és a DiNG térnek el, hiszen mindkét csapatban csak 8 játékos van.

Az oroszok kevesebben vannak, mint valaha

Bár az orosz játékosok száma szezonról szezonra csökken, de azért még mindig akadnak páran. Főként a GoHard és DiNG sorait erősítik orosz játékosok, akiknek a létszámát nehéz megállapítani, lévén a WGL szabályok miatt sokat trükköznek, de olyan 5-10 fő közé lehet őket saccolni.

Utolsókból lesznek az elsők

Érdekes tény, hogy a WGL játékosok 35%-a lengyel származású, pedig arról a nemzetről beszélünk, akik ellen általánosságban talán a legnagyobb ellenszenv irányul. Akárhogy is, de lengyelek idén két teljes egészében lengyel csapattal vágnak neki a szezonnak, ráadásul most már az Oops is túlnyomó részben lengyelekből áll.

A dobogó második és harmadik foka

A lengyeleket létszámukat tekintve a csehek követik, akik a teljes mezőny 15%-át teszik ki, de ez nem is csoda, hiszen az eSuba megőrizte helyét a WGL-ben, plusz Savage Squad további két cseh játékossal vág neki a ligának. A dobogóra a lengyelek és a csehek mellett a németek fértek fel 8 fővel.

Hol vannak a magyarok?

Sajnos magyar csapatnak vagy játékosnak nem sikerült bejutnia a Golden-be, így továbbra is Wagner "kajzoo" Eriknek szurkolhatunk, aki idén ismét a GoHard csapatát erősíti.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.