The Frozen Throne: Egy-egy pakli minden kaszthoz, amivel győzni lehet

The Frozen Throne: Egy-egy pakli minden kaszthoz, amivel győzni lehet

Chakki tegnap három óra alatt kiütötte Arthast mindenkivel. Most nem csak az ő paklijaival adunk pár ötletet a győzelemhez.

Az egy dolog, hogy egy hőssel sikerült megverni az öreg Lich King-et, de ha meg akarjátok szerezni a fiatal Arthast, akkor minden egyes kaszttal meg kell ismételni ezt a párbajt. Arról ma már írtunk, hogy a különböző kasztok milyen reakciót váltanak ki a bossból, ebben a cikkben viszont adunk pár tippet, hogy milyen összeállítással lehet leigázni az Icecrown Citadelt.

Megnyílt az Icecrown Citadel utolsó szintje - Vigyázat Arthas csal

Utoljára már csak a Lich King maradt, de őt kilencszer is le lehet nyomni. Ja és mind a kilencszer csal. Mutatjuk hogyan.

De ennyi felvezető után csapjunk is a lovak közé. Egyelőre még a legtöbb összeállításban sok a narancssárga kártya, de ahogy érkeznek majd az olcsóbb változatok frissítjük a cikket.

Druid

Ha már nem lehet 3 mana alatti lényünk, akkor lehet tolni a rampet, nomeg a Jade Golem-eket.

Hunter

Ezzel az összeállítással csak 6 sebzést kapunk a kör elején a legrosszabb esetben is, ha pedig sikerül valamit behúzni, akkor még kevesebbet. Barnes pedig tuti, hogy jó lényt kap ki. Deatstalker Rexxar miatt pedig lesz elég lény kártyánk, hogy a páston is legyen valami.

Mage

Ha már 1-re megy le a HP-nk, akkor a Molten Giantek az első körtől kezdve ingyen vannak, ezen kívül a klasszikus Freeze Mage lapok simán meg tudják akasztani az ellenfél lendületét.

Paladin

Vissza fognak jönni a lényeink a másik oldalon? Akkor miért ne együk meg őket? Ebben a pakliban Murloc + Hungry Crab kombó olyan tempó lehet, ami elég a vezetéshez. Egy jó Anyfin pedig megadja a végső csapást.

Priest

Itt nagyon nagy hátrányba nem kerülünk, csak be kell fogni az arcot. A Big Priest ezen variációja gond nélkül megoldja ezt a párbajt, sőt itt még van Ressurect is, mivel akármilyen lapot a pakliba lehet pakolni.

Rogue

No ez már egy kicsit keményebb dió, mivel a varázslatok hiánya nagyon nagy hátrány. De azért még mindig sok kombó lap van, amivel kontrollálni lehet a pástot, majd a megszerzett előny elég a győzelemhez.

Shaman

Az lehet, hogy a lapjaink a kezünkben 1/1-é változnak, de egy Evolve után a statjaik normalizálódnak. Emellett pedig érdemes a Jade lapokat preferálni, mivel arra nem hat az átok. Ez az összeállítás egy kicsit drága, de akár egy sima Evolve deck is működhet, ha jól húztok.

Warlock

Azok a szépe emlékek, amikor még Reno Jackson meghatározó része volt a metának. Mivel a duplikáció fájdalmas a pakliban, ezért a Highlander archetípus erősen ajánlott. Dehát ki ne szeretne megint gazdaggá válni?

Warrior

Az lehet, hogy az ellenfélnek szinte végtelen életereje van. De mi is összerakhatunk egy olyan paklit, amiből végtelen értéket lehet kinyerni. Kel'Thuzad és a Dead Man's Hand elég ahhoz, hogy a kontrolláljuk a pástot és ne fogyjunk ki lapokból.

Ha valakit érdekel, hogy Chakki miként verte el az öreg Arthast, akkor azt is végignézheti, azt azért még megemlítem, hogy a run majdnem három órás volt (a közvetítés 10 perc körül indul).

Watch live video from Chakki_HS on www.twitch.tv

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!


Cover és képek: www.hearthpwn.com

Kövess Minket!