A Luminosity csapata nyerte az első PUBG squad versenyt

A Luminosity csapata nyerte az első PUBG squad versenyt

Ninja és három csapattársa nyerte az arany serpenyőt és a vele járó 80 ezer dollárt.

Véget ért a Gamescom PUBG Invitational versenye, ami egész jól megmutatta, hogy mennyire működik a játék, mint e-sport. Úgy néz ki, hogy a Luminosity csapatának, eddig tetszik a dolog, mivel ők nyerték meg a verseny fénypontját, a négyes versenyt, ezzel út közben összeszedve 80 ezer dollárt.

A Cloud9 párosa nyerte a Gamescom PUBG duo versenyét

Wolfi | 17/08/26 11:17 Napról-napra javul nézői szempontból a Gamescomon rendezett PUBG Invitational, pénteken volt az eddigi legélvezhetőbb a közvetítés. Ezúttal a duó verseny volt terítéken, ahol a Cloud9 egyik fele, Justin " Chappie" Andrews és Alexandru " SolidFPS" Cotiga nyerte meg az arany serpenyőt és vele együtt a 30 ezer dollárt, három hosszú és izgalmas játékot követően.

Tyler "Ninja" Blevins, Hogne "Chipzy" Krogsæther, Justin "JP2" Pate, és Cedrik "Drassel" Lessard jutott a dobogó legfelső fokára, miután megnyerték az első meccset, a másodikon jó helyezést értek el, a harmadikon pedig egymás után haltak meg, nem túl előkelő pozícióban, de Chipzy-nek valahogy sikerült kijutnia és addig bujkált, ameddig el nem érte azt a helyezést, ami az összesített győzelemhez kellett.

A négy játékmód közül, amiben versenyt rendeztek, a squad volt a legjobb nézői szempontból, hiszen sokkal könnyebben lehetett követni 19 csapatot, mint 40 duot vagy 80 solo játékost. Igaz, hogy a négyes játékmód külső nézettel volt játszva, de csak a belső nézetes változat tűnik késznek arra, hogy e-sport legyen belőle. Mind a csapatoknak, mind a nézőknek több izgalmat és kompetitivitást nyújtott hiszen sokkal veszélyesebb így játszani, nem lehet például a sarkokon kinézni anélkül, hogy kihajolnánk.



Úgy érzem, hogy a több mint 100 ezer folyamatos néző és a játék sikeressége miatt, van helye a PUBG-nak az e-sport versenyek között és ezt a nagyobb szervezetek is látják. Ennél a közvetítés és a versenyek csak jobbak lesznek, szóval mindenki készüljön a PUBG marad!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!