Így kell igazán örülni annak, ha valaki kijut a VB-re - videó

Így kell igazán örülni annak, ha valaki kijut a VB-re - videó

A Fnatic legyőzésével a Misfits már biztosan döntős volt, ám a G2 és az H2k összecsapás eredményén múlt a VB nekik. Maxlore reakciója a kijutásukra felbecsülhetetlen.

PowerofEvil és csapata szombaton még nem ünnepelhetett önfeledten. A Fnatic elleni győzelem hatalmas teljesítmény volt, így az örömre mindenképp megvolt az indok, de az igazi beteljesedést a VB-re kijutás adta. Alig egy napot kellett várniuk erre, egészen pontosan az H2k és a G2 találkozó végéig.

A Fnatic kijutott Párizsba, de nem a döntőbe!

Aioween | 17/08/27 13:25Nem csak az SKT veresége volt az egyetlen meglepetés tegnap. A Fnatic vs Misfits összecsapás sem úgy alakult, ahogyan azt sokan várták volna. Egy eszméletlen szériát zárt a Misfits a Fnatic-kal szemben tegnap, az EU LCS elődöntőjében. Ezzel biztosították helyüket a párizsi döntőben, ahol a mai nap győztesével fognak játszani.

Ennek a Bo5 szériának az eredményén múlt a Misfits biztos szereplése a VB-n. A döntő megnyerésével természetesen így is úgy is kijuthattak volna ellenféltől függetlenül, de jobb a biztos nyugalom. Mutatom, hogy miként alakult a helyzet.

Tavasszal a Misfits csak negyedik lett, ami 30 VB pontot ért, miután a Fnatic 3-0-ra verte őket a bronzmeccsen. Előtte ironikus módon a Unicorns of Love vert el őket 3-1-re, ami miatt lecsúsztak a döntőről. Ugyanez az elődöntő idén máshogy alakult, mivel most PowerofEvilék osztottak egy 3-0-át Vizicsacsiéknak. Visszatérve a pontokra, a Fnatic megverésével Rekklessék legjobb esetben is csak a harmadik helyet szerezhetik meg, ez 70 pontot ér és a tavasz 50-el együtt összesen 120 pontjuk lenne. Az H2k sehogy sem rúg labdába már pontok alapján. Így, hogy a G2 nyerte a szériát velük kell döntőzzön a Misfits, ami két dolgot jelent. Ha a Misfits nyer, akkor mennek a VB-re, ha viszont másodikok lesznek, akkor 90 ponttal gazdagodnak, ami 120 összesen, de a jobb helyezés miatt a nyári szezonban, ami többet ér, ők mennének, nem a Fnatic. Ha az H2k nyert volna és a döntőben a Misfits kikap, a G2 még negyedik helyen is 130 ponttal rendelkezett volna, így a Misfits-nek a regionális kvalin is át kellett volna verekednie magát.

Maxlore épp az elemzői asztalon ült tegnap és a kamerások tökéletesen kapták el az örömpillanatokat.

Vedius (a kommentátor) minden bizonnyal azt sem tudta mit csináljon meglepetésében. Az már csak hab a tortán, hogy mint kiderült, ők ketten anno még egymás ellen is játszottak egy brit lanon, szóval elég régről ismerik egymást.

Két képviselő csapatunk tehát már biztos, a G2 és a Misfits ott lesznek az idei VB-n, már csak a harmadik hely a kérdéses. A bronzmeccsnek sok tétje VB szempontból nincs, mivel negyedik helyen is a Fnatic 90 ponttal rendelkezne, mint az UOL, de a jobb helyezés miatt, ők így is úgy is a gauntlet legfelső lépcsőjén kezdenek, vagyis egy Bo5-öt kell majd megnyerniük a VB kijutásért. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.