Grand Battle játékmód ismertető

Grand Battle játékmód ismertető

Minden, amit  a mától játszható új játékmódról tudnod kell!

Áttekintő:

  • Mód: Random csata
  • Csapatok: 30 játékos csapatonként
  • Járművek: Kizárólag tier X
  • Pálya: Nebelburg
  • Feladatok: Az összes ellenséges tank megsemmisítése vagy az ellenséges bázis elfoglalása

Hogy játszhatsz ebben a módban?

A játékmód a gyengébb gépekkel rendelkező játékosok számára automatikusan ki lesz kapcsolva, de természetesen akármikor be lehet majd kapcsolni. A játékmódba 10% esélyed lesz bekerülni, ez az esély a többi csatatípusnál így alakul: normál csata 60%, csata ütközet és támadó mód 15%.

Nebelburg

Egy 1.4x1.4 km nagyságú nyári pálya kimondottan erre a játékmódra tervezve. A pályán két bázis, valamint kétszer három kezdőpont található.

Kezdőpontok kialakítása

A 30 játékos három különböző csoportba lesz osztva. Minden csoport 10 játékosból áll majd, a járművek kezdőpontja pedig feladatukhoz lett igazítva. A jól páncélozott tankok kezdenek az első sorban, a tüzérek pedig a leghátsóban. A maradék középen kezd, beleértve a támogató nehéz tankokat is. A szakaszok egy vonalban kezdenek.

Az egyensúly

A matchmaking a kis csoportok kiegyenlítésére törekszik, tehát azonos számú szakasz, tüzér, könnyű tank, tüzér és tankvadász lesz mindkét oldalon. Az tüzérek száma csapatonként 4-re lesz korlátozva.

Jutalmak

Ebben a játékmódban lehetőség lesz kötvényeket is szerezni. Minimum 400 XP-t kell szerezned a csatában, hogy kötvényhez juthass. Minél több XP-t szerzel, annál több kötvény üti a markodat.

Medálok

A játékmódban megszerezhetőek a következő kitüntetések: Top Gun, Radley-Walter's Medal, Pool's Medal és Raseiniai Heroes' Medal. A Top Gun 8 vagy több, a Radley-Walters's Medal 10-12, a Pool's Medal 13-20, a Raseiniai Heroes' Medal pedig 21 vagy több tank kilövéséért jár majd.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.