Újabb autómárka szállt be az e-sportba, a BMW az EU LCS döntő hivatalos szponzora!

Újabb autómárka szállt be az e-sportba, a BMW az EU LCS döntő hivatalos szponzora!

A BMW hivatalos partnere lett az idei EU LCS döntőjének, melyet Párizsban rendeznek, ehhez pedig készült egy tökéletes reklámvideó is.

Nem újdonság, hogy nagy cégek állnak be az e-sport mögé, és az sem számít hirtelen fordulatnak, hogy az egyik legnagyobb német autómárka, a BMW lett a legújabb üdvöske. Mivel az Audi, akinek a tulajdonosai már minden bizonnyal rengeteget csuklanak, hisz annyit emlegetjük őket, már egy ideje nagy erőkkel lendíti előre az e-sport iparát, így igazából csak idő kérdése volt, hogy mikor kerül elő az egyik riválisuk.

Így kell igazán örülni annak, ha valaki kijut a VB-re - videó

A Fnatic legyőzésével a Misfits már biztosan döntős volt, ám a G2 és az H2k összecsapás eredményén múlt a VB nekik. Maxlore reakciója a kijutásukra felbecsülhetetlen.

A BWM nagyon stílusos módon használta fel a reklámvideók nyújtotta lehetőségeket, a főszerepet ugyanis az UOL menedzsere, Romain Bigeard, vagyis UOL Khagneur kapta, aki már az e-sport világának kb. minden szegletében ismert lett különleges stílusával. A közönség számára mindig szórakoztató Romain most sem okozott csalódást, erőteljesen átjön a személyisége a videóban, ám a 23 másodperces felvételhez kaptunk egy röpke sztorit is. 

A videóban feltűnik PowerOfEvil is, akitől Romain megkapja az LCS logóval ellátott paripát amolyan vigaszdíjként, cserébe azért, hogy az UOL olyan csúnyán kikapott a Misfits ellen. Romain ezzel a bömössel pedig elszáguldhat egészen Párizsig, hogy részt vegyen a mindent eldöntő összecsapáson. Azon az összecsapáson, amin saját LoL szerkesztőnk, Aioween is kint lesz, és rengeteg érdekes interjúval, illetve élő bejelentkezéssel fog készülni Nektek, kövessétek az oldalunkat a legfrissebb történésekért.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!