Nem tett jót a szünet, újra süllyed a VP hajó

Nem tett jót a szünet, újra süllyed a VP hajó

Óriási pofont kaptak a DH Malmö első napján a lengyelek.

Tovább folytatódik a Virtus.pro LAN-os mélyrepülése: a lengyelek úgy tűnik, hogy még mindig nyaralnak, a DreamHack Masters Malmö első napján egyből két pofonba is beleszaladtak! A Na'Vi ellen még azt mondaná az ember, hogy hát oké, Bo1, rossz nap, előfordul, de az, hogy az ausztrál Renegades 14-1-es félidőt hozzon ellenül, az már tényleg azt mutatja, ez a Virtus.pro egyáltalán nincs formában.

Bár a PGL Major-ön odaértek a Top4-be, ha megnézzük a legutóbbi, Las Vegas-i DreamHack Masters győzelmük óta elért eredményeiket, igen borús a kép:

virtus.pro

A mostani, DreamHack Masters Malmön elért két gyors bukó a Renegades (7-16) és a Na'Vi (4-16) ellen azt jelentette, hogy Pasháék 2000 dollárral, az első kiesők között mehetnek haza Lengyelországba, számukra ugyanis véget ért a verseny. A meccseikről nagyon highlightolni sincs mit, borzalmasan sok hibával, igazán szép megmozdulások nélkül játszottak, nyert körül is alig volt. Pasha nem is volt amúgy túl bőszavú, Twitteren is csak annyit mondott, hogy ez gyors finish volt.

Persze a mémgyár egyből beindult, a Virtus.pro-t már eddig is csak Virtus.premiernek hívták a kritizáló és elégedetlen fanok, de ha így folytatják, lefokozzák őket Virtus.amateur-ré. Mondjuk még Top10-es csapat, a nyári, jó Major helyezés visszahúzta őket az élmezőnybe, így fogják őket hívni versenyekre, de pl. az EPL-ből már kiestek, az ECS-ben szintén nem résztvevők, így maradnak éles versenyre a kisebb-nagyobb pénzdíjas LAN-ok. Bő egy hét múlva ELEAGUE Premier, ott javíthatnak majd TaZ-ék.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!