Szentpéterváron lesz a következő EPICENTER!

Szentpéterváron lesz a következő EPICENTER!

A tegnapi kedvcsináló után megérkeztek az első részletek is a versenyről!

Szinte a semmiből tűnt fel tegnap egy kedvcsináló, mely az idei EPICENTER-t reklámozta, bár igen kevés részlettel, hiszen a félmillió dolláros pénznyeremény megismerésén kívül maximum az élménnyel lettünk gazdagabbak. Persze várható volt, hogy amint felkapják a videót jönnek is a részletek, így az EPICENTER-t szervező Epic Esports Events most elárulta, hogy mit is kapunk tőlük idén ősszel.

Epic ízelítőt kapott az EPICENTER - videó

Zseniális videóval rántották le a leplet az idei EPICENTER-ről!

Az első és legfontosabb újdonság a helyszín, mely ezúttal nem az orosz főváros, hanem Szentpétervár lesz, egészen pontosan a Yubileyny Sports Palace, ami külsőre kicsit retro (1967-ben készült el), ám biztosan szép lesz belül, ha a szervezők nekiesnek átalakítani és feldíszíteni a rendelkezésre álló teret. A verseny október 23-29-ig tart majd, ám a nézőknek szokás szerint be kell érniük a rendezvény utolsó két napjával, ugyanis csak akkor lesz nyitott az aréna a látogatók számára.

Forrás: Wikipedia

Változás a tavalyi lebonyolításhoz képest, hogy ezúttal nem 8, hanem 10 csapat vesz majd részt. Viszont az első nyolc meghívás útján érkezik és csak két csapat tud a kvalifikáción eljutni a versenyre. Ebben is lesz csavar bőven ugyanis az NA, Európa, CIS és Kína régiókból érkező együttesek wild card kvalifikációban játszanak majd, tehát egymás ellen kell bizonyítaniuk és a legjobb kettő jut csak ki Szentpétervárra! Ennek részleteiről szeptember 2-án árul el többet a szervezőgárda, így még várni kell a jelentkezéssel. Az első meghívottak nevét is megtudtuk, ők a Gambit, az SK, az Astralis és a FaZe lesznek, melléjük még 6 csapat csatlakozik a következő hetekben, hogy a végleges 10 szereplőt megkapjuk.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV

Kövess Minket!