VIDEÓ: Hatalmas flickkel hozott 1v2-t draken

VIDEÓ: Hatalmas flickkel hozott 1v2-t draken

A NiP AWP-se nagyon fontos szituációban, 14:10-es állásnál rántott egy hatalmasat és nyerte meg a kört a csapatának.

A DH Master Malmö tegnapi napján csapott össze a NiP és a Gambit. A meccs második pályáján, Overpasson vagyunk. Az első pályát, Cache-t már megnyerték a pizsamás nindzsák.

14:10 az állás a Gambit javára, majd lekerül a bomba és 2v2-ben kell retakelnie a svédeknek egy M4-el és egy AWP-vel. GeT_RiGhT elhullik hosszún, így draken marad egyedül egy AWP-vel, hogy felszedje a bombát. Vele néz farkasszemet HObbit és mou.  Ritka pillanatok egyike is megtörtént, hiszen újra kellett tölteni az AWP-t, úgy, hogy a bomba lekerült (viszonylag ritkán van erre szükség, főleg úgy, hogy lent van a bomba és ketyeg az óra). Mou-val az AWP-s párharcot megnyeri, majd egy eszméletlen nagyot ránt és ezzel lelövi HObbitot is, majd defusekit nélkül is végigszedi.

Nagyon fontos kör volt ez a NiP számára, hiszen 10 felett már nagyon nem mindegy, hogy az az egy kör hova megy. Nem mindegy, hogy 15:10 vagy 14:11.

A pályát egyébként hosszabbításra tudta menteni a NiP, végül viszont 19:17-re elbukták a Overpasst. A döntő pályán, Trainen viszont már sima dolguk volt a Major győztes csapat ellen, 16:7-re behúzták a pályát, ezzel pedig elsők a csoportban.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!