Visszatekintés: ma egy éve, hogy lenullázták az SK-t

Visszatekintés: ma egy éve, hogy lenullázták az SK-t

Egy figyelmes youtuber gondolt erre, így az egy éves évfordulón egy videóval emlékezünk meg a nullázásról.

Szeptember elseje… Kinek mi ugrik be először? Nagy valószínűséggel az iskola, esetleg nagyobb történelem kedvelőknek az, hogy Németország ezen a napon támadta meg Lengyelországot. A vérbeli e-sport fanoknak viszont az EPL 4. szezonjának az a bizonyos SK Gaming – Renegades meccse, ahol Dust 2-n 16:0-ra verte az ausztrál csapat a világ jelenlegi (egyik) legjobb csapatát.

De mi is volt előtte? Lassan a brazil srácok számára ez valami presztízskérdésse válik, hiszen ezt megelőzte még két nullázás, ezúttal viszont FalleNék javára. Az első ilyen alkalom 2015 november 14-én volt az iBP Cup-on, ahol Cobblestone-on nullázta le az akkor Luminosity Gaming néven játszó csapat a Renegades-t.

A második 2016 május 24-én volt, az akkor még mindig Luminosity Gaming néven játszó SK Gaming csapott össze az említett ausztrál csapattal az ELEAGUE első szezonjában. A pálya ezúttal Train volt, ahol tényleg elég train játszhatott a Renegades, ha egy kört sem sikerült hozniuk.

A videó végén egyébként az is összehasonlításra kerül, hogy jelenleg hol tart a két csapat. Míg az SK jelenleg a világ (egyik) legjobb csapata, 2017-ben négy premier versenyt nyertek meg, addig a Renegades nullát, sőt, még nagyobb versenyt sem nagyon. A HLTV rangsora szerint a Renegades a 21., míg az SK az első csapat.

Ennek az ikonikus eredménynek állít emléket tehát az alábbi videó, amit itt nézhettek meg:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!