Ennyi volt, pakolnak haza GuardiaN-ék!

Ennyi volt, pakolnak haza GuardiaN-ék!

Az első LAN eventjére érkező csapatnak már a csoportkörben búcsúzni kellett, újabb meglepetés!

A C csoportban vagyunk és a decider meccsen. BO3-as széria, aki nyer, továbbjut a rájátszásba. Az előző Major győztes, Gambit a világsztárokkal teli FaZe csapatát fogadta.

A NiP még mindig szárnyal, a North meglepetést okozott - DH Malmö 2. nap

damilosK | 17/09/01 18:00 Az első nap a Virtus.Pro okozott nagy csalódást, viszont ezzel ellentétben a korábban haldokló NiP kezd újra magára találni. tbr | 17/08/31 14:25 Tegnap elkezdődött a nyári szünet utáni első premier LAN, a DreamHack Masters Malmö.

A szériát egy Mirage-al kezdték a felek, ahol a Gambit a CT oldalon nyitott. A kazah ötös a pisztoly és a második kört is eltudta hozni, viszont a harmadik fegyveres kör már a FaZe-é volt. Ezt követően a Gambit összekapta magát és hátrányból felállva nyerték meg az első félidőt 9-6-ra. Jobban kezdte a második félidőt a sztárcsapat és egy kicsit el is tudtak húzni. 11-11-nél volt egy 5v2 szituáció, amit GuardiaN és karrigan úgy oldott meg, ahogy az a nagykönyvben meg van írva, így megint hozzájuk került az előny.

 Ezután a FaZe már kört sem adott az ellenfelének, így megnyerte az első pályát 16-11-re.

Következett Train, ahol szintén Dosia csapata kezdett a CT oldalon. Karrigan nem tudott olyan dolgokat kitalálni, amit a Gambit ne védekezett volna le, áttörhetetlen volt az a védelem és így 12-3-ra elhúzott a kazah/orosz ötös. A második félidőben már kezdett a FaZe magára találni és egészzen 13-6-ig feljöttek, de mou force buy 3K-ja után, a következő körben HObbit is lőtt egy hármast 2v4 szituációban, amivel meccsponthoz juttatta csapatát. Az utolsó pillanatos feltámadás még ért 2 pontot a FaZe-nek, de ez már késő volt és a Gambit egyenlített, irány Nuke!

A mindent eldöntő pálya első félidejében ment az adok-kapok, viszont a végén a Gambit nyert 5 kört egyhuzamban és így 9-6-al fordultak a csapatok. A második félidőben a FaZe előbb talált magára, mint az előző pályán, hiszen az első 8 körből 7-et megnyertek, így náluk volt az előny, 13-10. Ezután úgy látszott az európai mix kontrollálja a játékot, de a Gambit gyorsan megtörte a lendületet, mikor egy eco kört hoztak. 

Ez annyira megtörte olofékat, hogy innentől már kört sem tudtak hozni, átvette az irányítást a Gambit és 16-13-ra megnyerték a szériát és hazaküldték a 'CS:GO Real Madridját'.

Úgy látszik a Gambit-ben még mindig ott van a potenciál és Zeus nélkül is meccsben tudnak lenni. A negyeddöntőben az ellenfelük a dán Astralis lesz, amit ma délután 4-kor fognak lejátszani.

Az új FaZe-ről pedig annyit, hogy első LAN eventként nem volt ez annyira rossz, nyilván mindenki többet várt tőlük, hiszen sztárokkal teli csapattal érkeztek, de nagyon friss még ez a két új igazolás. Kell nekik még idő, hogy összeszokjanak és lehet, hogy akkor már tényleg a világelsőségért küzdenek majd.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!