VIDEÓ: Így örült GeT_RiGhT édesapja a NiP sikerének

Volt is minek, hisz a NiP a válságos időszaka után úgy néz ki, hogy magára talált és meg is verte a Na`Vi-t.

A tegnapi napon a DH Masters Malmö egyik negyeddöntőjében a NiP találkozott a Natus Vincere csapatával. Az első pályát, Traint simán bukták, a második Nuke-ot viszont hosszabbításban, 22:20-ra behúzták a svédek, így következett Mirage. Mirage-on a jobbak egyértelműen a pizsamás nindzsák voltak, ezt bizonyítja az eredmény is, hiszen simán verték az ukrán csapatot 16:8-ra.

Nagy siker ez a Ninjas in Pyjamas-nak, hiszen az utóbbi időben nagyon nem ment nekik. Volt, hogy még a Minoron elbuktak, így a Major max egy álom maradhatott számukra. Most viszont lehet, hogy megtalálták önmagukat, hiszen a jelenleg is futó DH Masters Malmö-n már az elődöntőbe vannak. A verseny színvonalára nem lehet panasz, itt van az SK, az Astralis, a FaZe, a Gambit, a G2 és még sok sztárcsapat. A NiP sikerének nem csak maguk a játékosok, hanem a szurkolók, sőt a családtagok is nagyon örültek. Ezt bizonyítja az a videó is, ahol GeT_RiGhT édesapját vették videóra, ahogy örül fia és csapata sikerének a Na`Vi elleni meccs végén.

A verseny ma is folytatódik, a NiP már az elődöntőben van, ahol a G2-t kell legyőzniük ahhoz, hogy a döntőbe jussanak. A mérkőzés 11 órakor kezdődik, majd várhatóan 14 órától láthatjuk a Gambit - North találkozót és este 6-kor pedig a döntő fog kezdődni. Magyar közvetítés sajnos nem lesz, így az angollal kell mindenkinek beérnie.

Élő videó megtekintése innen: DreamHackCS – www.twitch.tv

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!