Melyik WGL csapatnak szurkolsz?

Melyik WGL csapatnak szurkolsz?

Add le szavazatodat és nyerj 1000 aranyat!

Az új Wargaming.net Leauge szezon szeptember 7-én kezdődik, ennek apropóján pedig arra lennénk kíváncsiak, hogy melyik Golden League csapatnak szurkoltok? Sok veterán csapat, mint a DiNG és a Kazna Kru gurul ki újra a füstölgő tankroncsok borította harcmezőkre, nagy nevek támadnak fel és végül, de nem utolsó sorban két új csapat is tiszteletét teszi.

WGL - Ez várható a köztes szezonban

Minden, ami az új szezonnal kapcsolatban érdekelhet!

A veterán trió

A Kazna Kru már a kezdetektől, a DiNG a hatodik szezon óta (bővebben ebben a cikkünkben írtunk a nevezetes hatodik szezonról) és 2015/2016-os évad második szezonjától az Oops is ebbe a hármasba tartozik.

A nemzeti csapatok

Bár egy időben úgy tűnt, hogy a többnemzetiségű csapatok teljesen átveszik a dominanciát a WGL-ben, de idén két lengyel csapat, a NoBody Cares és az UTOPIA, valamint egy cseh együttes, az eSuba is egy szinte teljes egészében nemzeti felállással vág neki a ligának.

A nagy visszatérő

A világbajnokság tájékán úgy tűnt, hogy a GoHard feloszlik, ugyanis két oszlopos tag, Erik "kajzoo" Wagner és Niall "ANIALLATOR" Power váltott csapatot, valamint az orosz játékosok is a távozást fontolgatták, de mindez a múlté, a GoHard erősebb, mint valaha és akár az első helyet is megcsíphetik.

A joker

A Savage Squad, vagy régi nevén a FAME 7x7 nagyot mehet a szezonban, hiszen rengeteg tapasztalt WGL játékos csatlakozott hozzájuk és egyéni szinten is a topon vannak, ezért érdemes figyelni rájuk.

A szavazás

Add le szavazatodat a kedvenc csapatodra szeptember 7-éig és nyerj 1000 aranyat. Új szezonra fel!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.