WGL csapatok: APAC szerver

Kíváncsi vagy kik játszanak az ázsiai ligában?

Bár az APAC, azaz az ázsiai szerver csapatai nem tartoznak a legerősebbek közé, de alábecsülni őket hatalmas hiba lenne. Többször bebizonyították, hogy a legerősebb orosz és európai csapatokkal is fel tudják venni a versenyt, elég csak a 2015-ös vagy a 2017-es világbajnokságra gondolni.

A legjobb 8 ázsiai csapat

A fenti csapatok közül az El Gaming biztosan ismerős lehet, de azt gondolom a Yato Gaming és a Caren Tigers név sem ismeretlen számotokra. Az ázsiai csapatok közül 4 kínai, 2 japán, 1 koreai és 1 többnemzetiségű, amely nem más, mint a Team Efficiency, akiket több orosz és ukrán játékos is erősít.

Az oroszok már a spájzban vannak

A kérdést, hogy mit keresnek orosz játékosok az ázsiai ligában legegyszerűbben úgy lehet megválaszolni, hogy ez könnyű pénzszerzési lehetőség a számukra, amit mellesleg a WGL is támogat, ugyanis az orosz játékos jók, ezért felhúzzák egy-egy régió szintjét.

Az ázsiai liga már elkezdődött

Az APAC csapatok már augusztus 26-án egymásnak estek, a ranglista pedig jelenleg így néz ki.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.