Ki volt a DreamHack Masters Malmö legjobbja a statisztikák alapján?

Ki volt a DreamHack Masters Malmö legjobbja a statisztikák alapján?

Vannak, akik hagyományosan kiváló teljesítményt nyújtanak a tornákon és vannak, akik időről időre megvillannak. Megnéztük, hogy most ki van soron.

Izgalmas mérkőzésekkel teli hétvége volt Malmöben, a CS:GO rajongók meglepetésekkel teletűzdelt tornát láthattak a DreamHack jóvoltából. Láthattuk, hogy a FalleN vezette világelső SK is legyőzhető, a NiP végre ébredezik a hibernációból, a G2 pedig megmutatta, hogy miért is vannak az élvonalbeli csapatok közt.

A G2 bizonyult a legjobbnak a DH Malmö utolsó napján

damilosK | 17/09/04 07:30 A két elődöntőt a NiP és a G2, valamint a North és a Gambit játszotta és ezek a meccsek is tartogattak izgalmakat számunkra. damilosK | 17/09/03 09:55 Tegnapi nap zajlottak le a negyeddöntők, aminek már az első meccsén láthattunk meglepetést, ami az SK kiesése volt.

Természetesen mindig vannak hagyományosan jól teljesítő játékosok, ugyanakkor gyakran előfordul az is, hogy valaki kiugró teljesítményt mutat egy-egy tornán. Nézzük, hogy a DH svédországi állomásán milyen érdekességeket mutatnak a statisztikák.

Ebben segít nekünk a HLTV új értékelési rendszere: a Rating 2.0 kőkemény statisztikai adatokon alapszik, olykor nem is a győztes csapatból kerül ki a legjobb formában lévő player. Így lett most is, hiszen az egész rendezvény során kiváló formában lévő k0nfig lőtte fel magát a tabella élére, 1.32-es ratinggel.

Ráadásul a körönként legtöbb sebzés, kill és nyitó frag, valamint a demage diff mellett is a dán neve látható. Ha a döntőben a North legyőzte volna a G2-t, akkor minden bizonnyal k0nfig kapta volna az MVP díjat. A Rating listában a második helyezett a Cloud9 friss igazolása tanyázik, tarik 1.29-es átlaggal követi k0nfigot, szép teljesítmény ez is, de egy kicsit árnyalja a képet, hogy k0nfig az 1.32-t 10 meccs alatt hozta össze, addig tarik csak 4-en.

Érdekesség, hogy a DreamHack Open Tours-on, az ESL Pro League S5 Finals-on és most, a DreamHack Masters Malmön is MVP díjat kapó KennyS „csak” a negyedik lett a Rating 2.0 állította sorrendben. Hozzá kell tenni, hogy KennyS a G2 színeiben újra szárnyal, nem véletlenül tartják a világ egyik legjobb AWP-s játékosának. Most is az Ő neve szerepel a Total AWP kills és AWP kills/kör mutatókban is. Az összes adat tekintetében k0nfig és KennyS neve összesen 5-5 helyen szerepel az élen, így ez az MVP is tökéletesen illik a francia nyakába.

A NiP feltámadását ezúttal draken vezette, NiKo top5 helyezésén nem hiszem, hogy bárki meglepődik, a brazilok pedig szinte mindig dedikálnak egy, vagy több embert az élvonalba. Ezúttal fer került még be az elitbe, mégpedig KRIMZ elé, aki már régóta nem szerepelt ezen a listán.

A nyári szünet k0nfig-nak tett a legjobbat, de a franciáknak jött a jobban a lépés, hiszen a statisztikák szerint KennyS és apEX vezették győzelemre a csapatot. Csak maradjon is meg a jó forma mindenkinél, hiszen az 1.000.000 dolláros ELEAGUE CS:GO Premier 2017 tornán újra találkozhatnak.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!