kennyS: Draken majdnem ugyanolyan, mint én

kennyS: Draken majdnem ugyanolyan, mint én

Az MVP-vel beszélgetett a HLTV a döntőről és a díjról.

Kiegyensúlyozott teljesítményt mutatott Kenny "kennyS" Schrub, aki a DreamHack Masters Malmö rájátszására időzítette legjobb formáját, a North elleni döntőben pedig parádésan játszott. kennyS a versenyt 1.22 értékeléssel zárta, ezzel zsebelte be idei 4. MVP díját, ha valamit, akkor azt el lehet mondani a francia AWP-sről, hogy LAN-okon bombaformában játszik. A díjátadó után beszélgetett vele a HLTV a döntőről, Smithzz befolyásáról és úgy átlagban a csapatról.

Csapjunk is a közepébe, el tudod nekünk mondani, hogy mi a véleményed erről a párosításról és arról, hogy megnyertétek a versenyt?

"Elég magabiztosak voltunk, hiszen az egész versenyen jól játszottunk. Szóval igen, boldogak vagyunk, hogy nyertünk és még boldogabbak vagyunk amiatt, hogy jól játszottunk az egész versenyen."

Mesélj nekünk kicsit Cobblestone-ról, elég döcögősen indult, MSL kiválóan játszott, sok kört megnyertek. Hogy sikerült visszahozni a meccset?

"Az a tény, hogy visszajöttünk a meccsbe... Szerintem Cobblestone-t csak Smithzz miatt nyertük meg. Időt kértünk, ő mondta a taktikát, mi pedig teljesítettük és egyből nyertünk két kört zsinórban. Ez esélyt adott, hogy jobb tervvel álljunk a meccshez. Ez a két kör nyerte meg nekünk a pályát, Cobblestone-t neki köszönhetjük, szóval köszi Smithzz."

Mit mondott? Mi volt a taktika?

"Azt mondta, hogy játszunk 3 plató, 2 dropot. Ő mondta, mi valóra váltottuk és egyből nyertünk két kört."

Az elődöntőben a NIP ellen játszottatok, a meccsen belül volt egy külön párharc közted és Draken között, mindketten nagyon jól játszottatok. Milyen volt ellene játszani?

"Nagyon jó érzés volt, nagyon szeretek Draken ellen játszani, mert olyan, mintha magam ellen játszanék. Valószínűleg volt egy kis előnyöm ellene, hiszen kicsit több tapasztalatot szereztem, mint ő. Mivel úgy játszik mint én - majdnem ugyanolyan, mint én - így jó pár mozdulatát meg tudtam jósolni. Attól eltekintve, hogy valószínűleg én többször öltem meg őt, nagyon jó meccset játszott. Nagyon örülök, hogy egy ilyen AWP-s, mint ő a NIP-ben játszik. Kicsit büszke is vagyok, hiszen tudom, hogy szereti a játékstílusomat, ez eléggé boldoggá tesz.”

Bodyy karján láthattunk egy tapaszt és statisztikailag nem ez volt a legjobb versenye. Van valami probléma?

"Nem tudom, szerintem mindenki jól játszott a csapatból, de igen, érez egy kis csuklófájdalmat, azért volt rajta a tapasz, de szerintem megoldja. Mindegy, hogy mik a statisztikák, mindenki jól játszott és elvégeztük a munkánkat.”

Ezen a versenyen az eddigiektől eltérő edzői szabályzat volt, és ahogy mondtad is, Smithzz kisegített titeket. Mit gondolsz ezekről a szabályokról, szeretnéd más versenyeken is látni?

"Hogyne, szeretnénk több szabadságot az edzőnknek, hiszen mondtam, miatta nyertük meg Cobblestone-t. Szóval még egyszer, igen, szeretnénk, ha ezek a szabályok máshol is érvényesek lennének, hiszen ez jó nekünk, Smithzz nagyon fontos számunkra.”

Megváltoztatta a DreamHack az edzőkre vonatkozó szabályokat Malmö-ben!

Oacute;riási csatákra számíthatunk, nem semmi csoportokat kaptunk.

Utolsó szavak? Megnyerted az MVP-t, megnyerted a versenyt, van valami amit szeretnél mondani?

"Köszönöm a HLTV.org-nak az MVP díjat, azt hiszem, ez a negyedik ebben az évben. Megint nagyon boldog vagyok. Nagyon büszke vagyok a csapatomra, csapattársaimra, mert nagyon nehéz volt nekünk a szünet előtt. Nagyon sok fájdalmon vagyunk túl, főleg a Major miatt, szóval nagyon boldog vagyok, hogy sikerült kijönnünk belőle. Köszönöm a csapattársaimnak, a G2-nak, a rendezőknek és mindenkinek."

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kép: hltv.org Cover: realsport101.com

Kövess Minket!