9.20 - Öntsünk tiszta vizet a pohárba

9.20 - Öntsünk tiszta vizet a pohárba

A legtöbb tisztázatlan kérdést megválaszolták a fejlesztők a 9.20 kapcsán.

A brit járműveket érintő változásokat a szuperteszten már teszteltétek, de mégsem vezettétek be őket ebben a frissítésben. Miért nem?

Szeretünk betekintést adni a korai terveinkbe és megadni a lehetőséget, hogy megosszátok velünk a véleményeteket, hiszen ezek még többnyire nem a végleges verziók. Amikor az egyes módosítások a szupertesztre kerülnek, akkor még jellemzően nagyon kezdetleges fázisban vannak.

A 9.20 egyik legmarkánsabb szerepe az volt, hogy elérhetetlenné váljanak a hegymászós helyek néhány pályán, de a változások végül nem váltak be. Mi a hivatalos álláspont a hegymászós helyeket illetően? Továbbra is olyan változtatásokat vezettek majd be, ami meggátolja a játékosokat a hegymászásban?

Ha még vannak olyan helyek, ahová nem kellene tudniuk felmászni a játékosoknak, akkor kérlek jelezzétek nekünk a fórumon. Folyamatosan vizsgáljuk a visszajelzéseket és a statisztikákat, hogy kézben tartsuk a dolgot.

Milyen gyakoriak a Grand Battle csaták a többi játékmódhoz képest?

Ha tier X-es tankkal játszol, akkor 10% esélyed van Grand Battle meccsbe kerülni. Ez az arány normál (standard) csatánál 60%, támadó (assault) és csata ütközet (encounter) csatánál 15%. Az online játékosok számától függően lehetnek eltérések ebben.

Meg fogjátok növelni a tankok lőszer kapacitását a Grand Battle csatákban?

Egyelőre nem érezzük, hogy ilyen változtatásra lenne szükség. Mindemellett a statisztikákat folyamatosan elemezzük és ha úgy ítéljük meg, hogy a kevés lőszer negatív hatással van a játékmenetre, akkor megtaláljuk rá a megoldást.

Teljesíthetőek a személyes küldetéseket és szerezhetőek kitüntetések Grand Battle-ben?

A személyes küldetések teljesíthetőek ebben a játékmódban is és kitüntetések szerzésére is lehetőségetek van, viszont nagyobbak a követelmények. A játékmódban megszerezhetőek a következő kitüntetések: Top Gun, Radley-Walter's Medal, Pool's Medal és Raseiniai Heroes' Medal. A Top Gun 8 vagy több, a Radley-Walters's Medal 10-12, a Pool's Medal 13-20, a Raseiniai Heroes' Medal pedig 21 vagy több tank kilövéséért jár majd.

Kiválóságjeleket is szerezhetünk Grand Battle módban?

Nem, mert potenciálisan sokkal több sebzést oszthatsz ki egy csata alatt.

Mit várhatunk a Rangsorolt játékmód következő szezonjától?

Szeptember második felében kezdődik a szezon és három hétig fog tartani. Részletesebb információk hamarosan!

Tervezitek a bevezetését annak az opciónak, hogy kisebb szintű tankokkal is kötvényt lehessen szerezni?

Szeretnénk, ha több lehetősége lenne a játékosoknak a kötvényszerzésre. A jövőben lehetővé tesszük, hogy széles körben mindenki hozzájuk juthasson, nem fogjuk a feltételeket bizonyos játékmódhoz vagy járművekhez kötni. Azonban a kötvényekkel továbbra is a játékosok teljesítményét és erőfeszítéseit díjazzuk majd.

Több pálya is lesz a Grand Battle módhoz?

Egyelőre szeretnénk meghallgatni a véleményeteket a játékmódról, de a visszajelzések függvényében a jövőben további fejlesztéseket és frissítéseket is bevezethetünk majd, mint például új pályákat.

Megszerezhető lesz még valamikor a Foch 155?

A fejlesztési ágba nem tervezzük visszatenni, ezért aligha elképzelhető hogy valaha visszatérjen, azonban akiknek a 9.20 előtt is megvolt a tank, azok megtarthatták.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.