WGL - Itt az új szezon trailere

WGL - Itt az új szezon trailere

Az új trailer mellé összegyűjtöttük nektek a legfontosabb infókat!

A trailer rövid, látványos, pörgős és egyúttal semmitmondóra sikerült, de ahhoz pont elég, hogy megalapozza a hangulatot a szezon előtt.

A legfontosabb tudnivalók 

Most már biztos, hogy az új szezon 7/70 formátumban indul, valamint az is, hogy Steppes kikerül és helyette Sand River pályát kapjuk meg támadó/védő játékmódban.

A szezon kezdete

A szezon szeptember 7-én kezdődik az eSuba vs GoHard összecsapással, és rögtön az első napon 3 mérkőzést kapunk. Az említett meccsen túl harcba száll az Oops az UTOPIA ellen, majd a DiNG is a Kazna Kru ellen.

A kommentátorok

Egy fél mondat erejéig szeretnék kitérni arra is, hogy kik lesznek a liga kommentátorai. Visszatér dakillzor, still_mojo és Ectar is, aki a hangulatért felel majd.

Esport1 nyereményjáték

Bár a WGL mindig rengeteg kódot sorsol ki a nézők között, de akár nálunk is nyerhettek 1000 aranyat, ha kedvenc csapatotokra szavaztok a lentebb. Sok szerencsét a nyereményjátékhoz és jó szórakozást a szezonhoz!

Melyik WGL csapatnak szurkolsz?

Add le szavazatodat és nyerj 1000 aranyat!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.