Kupákat a kézbe, hétfőn indul az Oktoberbrawl

Kupákat a kézbe, hétfőn indul az Oktoberbrawl

Az őszi összecsapásban a sötétség és fény seregei csapnak össze. Ti is segíthetitek a harcukat, csak nyernetek kell, miután regisztráltatok egy Twitch Prime fiókot.

A Fogadó felbolydult, hogy bekövetkezett az Ősz, hiszen az új évszakkal egy új fesztivál vette kezdetét, ahol Semmi és a Fény katonái találkoznak a harcmezőn, khm... khm... akarom mondani ülnek le kártyázni, hogy döntsenek a világ sorsáról. Jövő hét hétfőn indul az Oktoberbrawl.

Az egész esemény azon alapszik, hogy a Blizzard ismert streamerekből összerakott két háromfős csapatot, akik egy hónapon keresztül vetélkednek majd változó szabályok alapján, hogy eldöntsék ki a jobb. Persze nem lenne teljes a verseny, ha a szabályok ne változnának hétről-hétre. Az eddigi információk alapján a játékosok egy teljesen új fiókból indulnak, ahol kapnak 10 csomag Classic kártyát és a Welcome Bundle-t. Ezen kívül minden héten kapnak még pár csomagot különböző kiegészítőkből. A program ezek alapján így néz ki.

  • Szeptember 11-15: Wild hét
    • A csapatok kinyithatnak 10 csomag kártyát a Goblins vs Gnomes illetve a The Grand Tournament kiegészítőből
  • Szeptember 18-22: Kraken hét
    • A csapatok kinyithatnak 10 csomag kártyát a Whispers of the Old Gods illetve a Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőből
  • Szeptember 25-29: Mammoth hét
    • A csapatok kinyithatnak 10 csomag kártyát a Journey to Un'Goro illetve a Knights of the Frozen Throne kiegészítőből
  • Október 2-6: Meglepetés hét
    • Meglepetés szabályok
  • Október 21: Döntő a TwitchConon

Ezek után lássuk a a résztvevő játékosokat.

Team Void

Team Light

A szabályok szerint a játékosoknak minden játékukat közvetíteni kell. Pénzért nem vehetnek paklikat, de a játékon belül megszerzett aranyból igen. Az ingyenes aréna jegyet mindenki felhasználhatja, de újat nem kezdhet. Ezen kívül a 80 goldos küldetést, csak egy csapattárssal lehet lenyomni.

Viszont úgy néz ki, hogy ti is beleszólhattok a küzdelembe. Először is a verseny ideje alatt megszerezhető két új kártya hátlap, csak fel kell iratkozni egy Twitch Prime fiókra. Igen ezért fizetni kell, de ha még soha nem volt ilyened, akkor van egy 7 napos próbaverzió, ami bőven elég a két lap megszerzéséhez. Ha mindez megtörtént, akkor már csak neki kell ugrani a játéknak, miközben a paklit a saját csapatod színeibe öltöztetted, mert ha a rajongók standrad meccseket nyernek, akkor azzal paklikat adhatnak a játékosaik kezébe.

Ha kíváncsiak vagytok hétről-hétre a párbajokra, akkor mindenképpen keressétek fel a következő csatornát.

Élő videó megtekintése innen: PlayHearthstone – www.twitch.tv

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!


Cover és képek: www.hearthpwn.com

Kövess Minket!