WGL - 1. nap: esélylatolgatás

WGL - 1. nap: esélylatolgatás

Szerintünk így alakulnak majd a mai csaták.

eSuba vs GoHard

Dávid Góliát ellen, azaz eSuba a GoHard ellen, és ebből azt gondolom ki is derül, hogy milyenek az erőviszonyok. Bár az eSuba az előző szezonban többször is meglepte a GoHard-ot, de idén aligha fog ez a bravúr sikerülni a cseh csapatnak. Az erőkülönbség egyszerűen túl nagy a két csapat között, és az eSuba számára extrém nehéz lesz ez a szezon, ugyanis talán összességében ők tűnnek a leggyengébbnek. Érdekesség, hogy az előző szezonban is az első napon kerültek szembe egymással és azt a meccset az eSuba nyerte. Vajon a történelem ismétli majd önmagát?

Oops vs UTOPIA

Míg az UTOPIA gyengült az orosz játékosok távozásával, addig az Oops egy ütőképes felállást hozott össze, amivel a top 4 csapat közé lazán beférnek. Ennek alapján úgy gondolom, hogy bár az UTOPIA biztos nem adja majd könnyen magát, de legrosszabb esetben is 5:3-ra nyer az Oops.

DiNG vs Kazna Kru

A Kazna Kru nehéz szezon elé néz Stefan_xD és kajzoo távozásával, míg a DiNG felállása csak minimálisan változott, így ha a papírformát vesszük alapul, akkor a Kazna Kru az esélytelenek nyugalmával szállhat harcba.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.